Siirry pääsisältöön
Churchill’s Late Bottled Vintage 2017
Täältä voit helposti tilata Churchill’s Late Bottled Vintage 2017 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Churchill’s Late Bottled Vintage 2017

Portugali PortoDouro Pullo 750 ml 19.5% vol 2017
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
83%
Makeus
83%
Humalahakuisuus
Sokeripitoisuus 9.3g / 100ml
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2017

Om Churchill’s Late Bottled Vintage 2017

Churchill's Late Bottled Vintage 2017 on hienostunut portviini, joka tarjoaa ainutlaatuisen makuelämyksen. Tämä portviini on valmistettu vuoden 2017 lajikkeista ja se on kypsytetty pullossa pidempään kuin perinteiset Vintage-portviinit. Tämä antaa sille pehmeän ja hienostuneen maun, joka kehittyy entisestään ajan myötä.

Churchill's Late Bottled Vintage 2017:lla on täyteläinen ja hedelmäinen maku, jossa voi maistaa kypsien tummien marjojen, kirsikoiden ja luumujen vivahteita. Sen tasapainoinen hapokkuus ja silkkisen pehmeät tanniinit tekevät tästä portviinistä erityisen nautinnollisen ja elegantin.

Sen intensiivinen ja moniulotteinen tuoksu houkuttelee viinin ystäviä. Tuoksusta voi erottaa makeita mausteita, kuten vaniljaa ja kanelia, sekä tumman suklaan ja paahtuneen kahvin vivahteita. Tämä portviini sopii täydellisesti rentoutumishetkiin ja erityisiin juhlahetkiin.

Churchill's Late Bottled Vintage 2017 on erinomainen valinta erilaisille juustoille, erityisesti vahvoille ja kypsille juustoille. Sen pehmeä mausteisuus sopii myös erinomaisesti suklaan ja makeiden jälkiruokien kanssa. Suosittelemme nauttimaan tätä portviiniä hieman viilennettynä noin 16-18 asteen lämpötilassa, jotta sen maut ja aromit pääsevät täysiin oikeuksiinsa.

Tämä portviini on valmistettu tarkoin valikoiduista rypäleistä ja sen valmistuksessa on noudatettu perinteisiä menetelmiä, jotka varmistavat sen korkean laadun. Churchilin panimo on arvostettu pitkään portviininvalmistuksestaan, ja tämä Late Bottled Vintage 2017 on heidän arvokas ja huolella valmistettu tuote.

Churchill's Late Bottled Vintage 2017 on taattu menestys niille, jotka arvostavat hienostunutta makua, monipuolisia aromikokonaisuuksia ja laadukasta portviiniä. Kokeile sitä ja anna sen viedä sinut ainutlaatuiselle matkalle portviinin maailmaan.

Täältä voit helposti tilata Churchill’s Late Bottled Vintage 2017 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.