Siirry pääsisältöön
Stoneleigh Sauvignon Blanc 2022
Täältä voit helposti tilata Stoneleigh Sauvignon Blanc 2022 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Stoneleigh Sauvignon Blanc 2022

Uusi-Seelanti Marlborough Sauvignon blanc Pullo 750 ml 13% vol 2022
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
8%
Makeus
25%
Humalahakuisuus
83%
Hedelmähapot
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2022
Rypälelajikkeet Sauvignon blanc

Om Stoneleigh Sauvignon Blanc 2022

Stoneleigh Sauvignon Blanc 2022 on rikas ja raikas valkoviini, joka on tuotettu Uuden-Seelannin Eteläsaarella sijaitsevalla Stoneleigh-viinitilalla. Tämä elegantti viini erottuu ainutlaatuisella alkuperällään, joka tuo mukanaan Eteläsaaren ainutlaatuisen vyöhykkeen vaikutuksen viinin makuun, tuoksuun ja ominaisuuksiin.

Stoneleigh Sauvignon Blanc 2022:ssa voi maistaa raikkaita sitrusten ja trooppisten hedelmien vivahteita, kuten passionhedelmää ja greippiä. Sen raikas hapokkuus ja hienovarainen mineraalisuus luovat miellyttävän ja tasapainoisen maun. Tämän viinin monipuolinen ja houkutteleva makuprofiili tekee siitä täydellisen valinnan monenlaisille ruokasuunnitelmille.

Tuoksultaan Stoneleigh Sauvignon Blanc 2022 on runsas ja houkutteleva. Siinä korostuvat aromikkaat sitrushedelmät ja mehukkaat trooppiset hedelmät, jotka täyttävät ilman raikkaudellaan ja eloisuudellaan. Viinin hienostunut tuoksu viittaa sen laadukkuuteen ja ainutlaatuisuuteen.

Stoneleigh Sauvignon Blanc 2022 sopii erinomaisesti monenlaisille ruokalajeille. Sen raikkaus ja hapokkuus toimivat hyvin yhteen vaaleiden kala- ja äyriäisruokien, salaattien ja kasvisruokien kanssa. Se myös korostaa grilliruokien, erityisesti kanan ja vihannesten, makua. Tarjoile tämä viini viileänä, noin 8-10 asteen lämpötilassa, jotta sen maut ja aromit pääsevät täysin oikeuksiinsa.

Stoneleigh Sauvignon Blanc 2022 on valinta viininharrastajille, jotka etsivät ainutlaatuista ja laadukasta valkoviiniä. Sen tasapainoinen maku, houkutteleva tuoksu ja monipuolinen ruokapariutuvuus tekevät siitä täydellisen valinnan monenlaisille tilaisuuksille ja ruokalajeille. Nauti tästä viinistä ystävien kanssa tai rentoudu sen parissa omassa seurassasi. Stoneleigh Sauvignon Blanc 2022 varmasti ilahduttaa kaikkia valkoviinin ystäviä.

Täältä voit helposti tilata Stoneleigh Sauvignon Blanc 2022 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.