Siirry pääsisältöön
Gambrinus
Täältä voit helposti tilata Gambrinus lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Gambrinus

Tšekki Pullo 500 ml 5.2% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
58%
Beska
50%
Humalahakuisuus
8%
Makeus
Pakkaus Pullo

Om Gambrinus

Gambrinus on erinomainen olut, jolla on pitkä historia ja vahva perinteiden juuristo. Tämä olut on saanut nimensä Gambrinus-kuninkaan mukaan, joka tunnetaan oluen kuninkaana. Sen juuret ulottuvat Belgiaan, yhteen maailman tunnetuimmista olutmaista.

Gambrinus-olut tarjoaa herkullisen makunsa, joka on täynnä hienostuneita vivahteita. Se on keskitäyteläinen ja maltainen, mutta samalla raikas ja tasapainoinen. Sen pääkomponentit ovat valikoidut ohramallat ja humalat, jotka antavat sille ainutlaatuisen maun. Gambrinus-oluen tuoksu on houkutteleva ja hienostunut, ja siinä on aavistus mausteisuutta.

Tämä olut sopii täydellisesti monenlaisten ruokien kanssa. Sen maltainen ja kevyen humaloitu maku täydentää liha- ja grilliruokia, kuten pihvejä ja makkaroita. Se sopii hyvin myös juustojen, erityisesti cheddarin ja goudan, kanssa. Gambrinus-olut toimii myös erinomaisesti sellaisten ruokien kanssa, joissa on mausteisia tai maanläheisiä makuja.

Gambrinus-oluen optimaalinen tarjoilulämpötila on noin 6-8 astetta Celsius. Tällöin sen maut pääsevät parhaiten oikeuksiinsa. Voit nauttia tästä oluesta lasista tai suoraan pullon kaulasta, jolloin sen aromit pääsevät paremmin esiin.

Gambrinus-olut on loistava valinta oluen ystäville, jotka arvostavat laadukasta ja perinteitä kunnioittavaa olutta. Sen ainutlaatuinen maku ja houkutteleva tuoksu tekevät siitä erottuvan tuotteen vaativille makunystyröille. Oli sitten kyseessä illanistujaisten tarjoilut, ruokailuhetki ystävien kanssa tai rentoutumishetki kotona, Gambrinus-olut takaa nautinnollisen olutkokemuksen.

Täältä voit helposti tilata Gambrinus lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.