Siirry pääsisältöön
Market Porter
Täältä voit helposti tilata Market Porter lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Market Porter

Yhdistynyt kuningaskunta Pullo 330 ml 4.5% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
33%
Beska
50%
Humalahakuisuus
8%
Makeus
Pakkaus Pullo

Om Market Porter

Market Porter on erinomainen tuote kaikille viinin ystäville. Tämän viinin ainutlaatuiset ominaisuudet tekevät siitä täydellisen valinnan niille, jotka arvostavat korkealaatuista viiniä.

Härkomst, eli viinin alkuperä, on yksi tärkeimmistä tekijöistä hyvän viinin valinnassa. Market Porterin alkuperä on huolella valittu ja se tulee arvostetulta viinialueelta. Viinin valmistuksessa on käytetty vain parhaimpia rypäleitä, jotka on viljelty ihanteellisissa olosuhteissa ja kerätty täydellisellä kypsyydellä. Tämän ansiosta viinin maku ja rakenne ovat erittäin tasapainoiset ja laadukkaat.

Viinin maistuvat aromeissa voi aistia Market Porterin ainutlaatuisen tyylin. Sen pehmeä ja hienostunut maku hurmaa jokaisen makuaistin. Lisäksi tämä viini tarjoaa herkullisia vivahteita, jotka saavat sinut haluamaan lisää. Market Porterissa on myös kevyt ja miellyttävä jälkimaku, joka jättää pitkäkestoisen vaikutuksen.

Market Porterin ihastuttava tuoksu täydentää sen makuelämyksen. Viinin aromeissa voi aistia hienostuneita kukkaisia ja hedelmäisiä tuoksuja, jotka herättävät mielihyvän ja herättävät kiinnostusta.

Tämä viini sopii täydellisesti nautittavaksi erilaisten ruokien kanssa. Sen pehmeä rakenne ja monipuoliset maut tekevät siitä erinomaisen valinnan liharuokien, pastojen ja juustojen kanssa. Market Porterin suositeltu serveringstemperatur saa parhaat maut esiin ja tekee siitä täydellisen valinnan illalliselle tai sosiaalisiin tilanteisiin.

Market Porter on täydellinen valinta kaikille viinin ystäville, jotka arvostavat laatua ja makuelämyksiä. Sen ainutlaatuiset ominaisuudet tarjoavat unohtumattoman kokemuksen ja tekevät siitä täydellisen valinnan niille, jotka haluavat nauttia hyvästä viinistä.

Täältä voit helposti tilata Market Porter lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.