Siirry pääsisältöön
Costa Azul  2021
Täältä voit helposti tilata Costa Azul 2021 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Costa Azul 2021

Espanja VdlT CastillaKastilien-La Mancha MoscatelSauvignon blanc Laatikko 3000 ml 13% vol 2021
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
8%
Makeus
25%
Humalahakuisuus
83%
Hedelmähapot
Pakkaus Laatikko
Vuosikerta 2021
Rypälelajikkeet Moscatel, Sauvignon blanc

Om Costa Azul 2021

Costa Azul 2021 on korkealaatuinen viini, joka tarjoaa ainutlaatuisen makuelämyksen. Tämä viini on peräisin tunnetulta Costa Azulin viinitarhalta, jossa parhaat rypäleet on huolella valittu ja viljelty. Costa Azul 2021 on valmistettu perinteisellä menetelmällä, jossa huomiota on kiinnitetty jokaiseen yksityiskohtaan.

Tämän viinin maku on täyteläinen ja moniulotteinen. Siinä yhdistyvät raikkaat hedelmäiset nuotit kypsien marjojen ja sitrushedelmien kanssa. Lisäksi voit havaita hienostuneita mausteisia vivahteita, jotka tuovat lisää syvyyttä tähän ainutlaatuiseen viiniin.

Costa Azul 2021:n tuoksu on houkutteleva ja hienostunut. Siinä voit aistia tuoreiden kukkien ja trooppisten hedelmien herkän sekoituksen. Tämä tuoksu luo miellyttävän ja kutsuvan ilmapiirin, joka viettelee kaikki viininystävät.

Tämä viini on täydellinen kumppani monenlaisille ruoille. Se sopii erityisen hyvin nautittavaksi kalojen ja äyriäisten kanssa. Voit myös kokeilla sitä hapokkaan salaatin tai kevyen pastan kanssa. Costa Azul 2021 täydentää ruoan maut täydellisesti ja tarjoaa unohtumattoman aterian.

Suosittelemme nauttimaan Costa Azul 2021-viiniä 10-12 asteen lämpötilassa. Tämä lämpötila korostaa viinin rikasta makua ja tuo esiin sen parhaat ominaisuudet. Virkistävä viini, joka tarjoaa täydellisen tasapainon hedelmäisten ja mausteisten sävyjen välillä.

Costa Azul 2021 on viini, joka täyttää vaativimmankin viininystävän toiveet. Sen rikas maku, hienostunut tuoksu ja monipuolinen makuyhdistelmä tekevät siitä täydellisen valinnan kaikkiin tilaisuuksiin. Nauti tästä laadukkaasta viinistä ja anna sen viedä sinut mukanaan herkullisen makumatkan maailmaan.

Täältä voit helposti tilata Costa Azul 2021 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.