Siirry pääsisältöön
Asti Martini
Täältä voit helposti tilata Asti Martini lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Asti Martini

Italia PiemonteAsti Muscat Pullo 375 ml 7% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
83%
Makeus
33%
Humalahakuisuus
66%
Hedelmähapot
Sokeripitoisuus 7.9g / 100ml
Pakkaus Pullo
Rypälelajikkeet Muscat

Om Asti Martini

Asti Martini on italialainen kuohuviini, joka on valmistettu Moscaton rypäleistä. Tämä korkealaatuinen juoma löysi tiensä hienoimpien juhlien ja merkittävien hetkien keskipisteeksi ympäri maailmaa. Asti Martini hurmaa pienten kuplien tanssilla ja elegantilla profiilillaan.

Asti Martini on tunnettu makeasta maustaan, joka tulee valikoiduista Moscaton rypäleistä. Maussa voi aistia kypsien hedelmien vivahteita, kuten persikkaa ja aprikoosia. Tämä tekee Asti Martinista täydellisen valinnan niille, jotka pitävät makeasta ja pehmeästä kuohuviinistä.

Asti Martinin herkullinen tuoksu on raikas ja kukkainen. Se sisältää miellyttäviä arominuotteja, kuten valkoisia kukkia ja muskottia. Tämä tekee juomasta houkuttelevan ja kutsuvan jo ensimmäisestä tuoksusta lähtien.

Asti Martinin monipuolisuus ei rajoitu ainoastaan nautiskeluun sellaisenaan, vaan se sopii myös mainiosti erilaisten ruokien kanssa. Se täydentää hyvin esimerkiksi hedelmäisiä jälkiruokia ja marjoja. Voit myös nauttia sitä kevyiden aterioiden, kuten salaattien tai kala- ja äyriäisruokien, kanssa.

Asti Martinin suositeltu tarjoilulämpötila on noin 6-8 astetta. Juoma tulee kaataa varovaisesti, jotta pienet ilmakuplat säilyvät ja mahdollisimman paljon huomiota kiinnitetään sen hienostuneeseen ulkonäköön. Asti Martini on erityisen hyvä valinta niille, jotka haluavat nauttia kuohuviinistä makeasta ja hedelmäisestä juomasta, joka sopii monenlaisiin tilaisuuksiin ja ruokien kanssa.

Täältä voit helposti tilata Asti Martini lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.