Siirry pääsisältöön
SoS Polka
Täältä voit helposti tilata SoS Polka lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

SoS Polka

Ruotsi Purkki 330 ml 4.5% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
75%
Makeus
58%
Humalahakuisuus
50%
Hedelmähapot
Sokeripitoisuus 10g / 100ml
Pakkaus Purkki

Om SoS Polka

SoS Polka on suomalainen alkoholiton juoma, joka tarjoaa monipuolisen makuelämyksen. Tämä virkistävä juoma on saanut inspiraationsa perinteisestä polka-tanssista, jonka iloinen ja vauhdikas tunnelma heijastuu täydellisesti juoman ominaisuuksissa.

Juoman herkullinen maku yllättää ja ilahduttaa jokaista juojaa. SoS Polka tarjoaa tasapainoisen yhdistelmän makeutta ja raikkautta, joka sopii täydellisesti kaikille makunystyröille. Juoman luonnolliset ainesosat tuovat esiin raikkaita hedelmäisiä vivahteita, jotka jättävät jälkeensä miellyttävän jälkimaun.

Myös juoman tuoksu on houkutteleva ja hienostunut. SoS Polka levittää huumaavan aromin, joka houkuttelee juomaan jo ensimmäisestä haistamisesta lähtien. Juoman rikas tuoksu saa aistit heräämään ja luo odotuksen herkullisesta maisteluhetkestä.

SoS Polka on täydellinen valinta niin päivittäiseen nautiskeluun kuin erityisiin juhlahetkiinkin. Sen monipuoliset ominaisuudet tekevät siitä täydellisen seuran erilaisille ruokalajeille. Sen raikas ja hapokas maku sopii erinomaisesti esimerkiksi kevyille salaateille, kalaruoille ja pastoille. SoS Polkan luontainen makeus täydentää täyteläisiä liharuokia ja tuo upeita makuvivahteita jälkiruokiin.

Juoman sopiva tarjoilulämpötila on noin 8-10 astetta, jolloin sen maut ja aromit pääsevät parhaiten esiin. Kylmänä nautittuna SoS Polka virkistää ja viilentää, kun taas hieman lämpimämpänä se tarjoaa pehmeämpiä ja täyteläisempiä makuja.

Kokeile SoS Polkaa ja anna sen viedä sinut matkalle iloiseen ja herkulliseen maailmaan. Tämä suomalainen Härkomst-juoma arvostaa perinteitä, mutta tuo samalla ripauksen uusia makuelämyksiä jokaiseen lasiin.

Täältä voit helposti tilata SoS Polka lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.