Siirry pääsisältöön
Castillo de Gredos Red Wine
Täältä voit helposti tilata Castillo de Gredos Red Wine lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Castillo de Gredos Red Wine

Espanja Pahvipakkaus 1000 ml 13% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
33%
Humalahakuisuus
33%
Strävhet
75%
Hedelmähapot
Pakkaus Pahvipakkaus

Om Castillo de Gredos Red Wine

Castillo de Gredos Punaviini on herkullinen ja monipuolinen viini Espanjasta, jolla on pitkä historia ja perinteet. Se tulee Gredoksen alueelta, joka sijaitsee keskellä Espanjan Gredoksen vuoriston upeaa maisemaa. Alueen ainutlaatuinen ilmasto, kalkkipitoinen maaperä ja korkeat vuoristokorkeudet luovat täydelliset olosuhteet laadukkaiden viinirypäleiden kasvattamiselle.

Castillo de Gredos Punaviini erottuu voimakkaasta ja monipuolisesta mausta, jossa on tanniineja ja syvää punaista väriä. Sen maku on täyteläinen ja intensiivinen, jossa on tummia hedelmäisiä aromeja, mausteita ja hienostunut vaniljan sävy. Sen täyteläinen tanniinipitoisuus antaa sille hyvän ikääntymispotentiaalin.

Viinin hienostunut tuoksu muodostuu kypsistä punaisista hedelmistä, kuten kirsikoista ja luumuista, sekä tummista mausteista ja vaniljan vivahteista. Tuoksu on intensiivinen ja houkutteleva, joka takaa miellyttävän aistielämyksen jokaisella siemauksella.

Castillo de Gredos Punaviini sopii erinomaisesti erilaisten ruokien kanssa, kuten naudanlihan, riistan, tumman lihan ja kypsytettyjen juustojen kanssa. Sen monipuolisuus tekee siitä erinomaisen valinnan erilaisiin ruokapöytiin ja juhlatilaisuuksiin.

Paras tapa nauttia tästä viinistä on tarjoilla se hieman viilennettynä, noin 16-18 asteen lämpötilassa. Viinin raikkaus ja hedelmäisyys korostuvat, kun se tarjoillaan oikeaan lämpötilaan, mikä tekee siitä täydellisen seuralaisen hyvän ruoan kanssa.

Castillo de Gredos Punaviini on yhdistelmä perinteitä, laadukkaita raaka-aineita ja huolellista viininvalmistusprosessia, mikä tekee siitä unohtumattoman valinnan jokaiselle viinin ystävälle. Kokeile tätä ainutlaatuista punaviiniä ja anna sen kiehtova maku ja tuoksu viedä sinut matkalle Espanjan Gredoksen alueelle.

Täältä voit helposti tilata Castillo de Gredos Red Wine lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.