Siirry pääsisältöön
Cava Stars Organic  2021
Täältä voit helposti tilata Cava Stars Organic 2021 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Cava Stars Organic 2021

Espanja Cava ChardonnayMacabeoParelladaXarel-lo Pullo 750 ml 11.5% vol 2021
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
8%
Makeus
42%
Humalahakuisuus
83%
Hedelmähapot
Sokeripitoisuus 0.4g / 100ml
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2021
Rypälelajikkeet Chardonnay, Macabeo, Parellada, Xarel-lo

Om Cava Stars Organic 2021

Cava Stars Organic 2021 on ekologinen kuohuviini, joka tarjoaa täydellisen ravintosisällön ja herkullisen maun. Tämä ainutlaatuinen cava on valmistettu luomuviljellyistä rypäleistä ja se tarjoaa tietoisille kuluttajille ravitsevan ja puhtaan vaihtoehdon.

Cava Stars Organic 2021 on peräisin parhaita viinialueita Espanjassa, ja sen alkuperä tarjoaa sille ainutlaatuisen maun ja monipuolisen aromin. Sen rypäleet on huolellisesti valittu ja käsin poimittu varmistaakseen tuoreuden ja laadun jokaisessa pullossa.

Cava Stars Organic 2021:n maku on täyteläinen ja moniulotteinen, jossa voi löytää vivahteita kypsistä hedelmistä, sitrushedelmistä ja mausteista. Sen makeus on tasapainoinen ja sen elegantti kuplivuus tarjoaa miellyttävän suutuntuman.

Tämä cava sopii täydellisesti monenlaiseen ruokailuun. Se täydentää hienosti mereneläviä, kalaruokia, salaattia ja vaaleaa lihaa. Sen raikkaus ja hapokkuus toimivat myös hyvin aperitiivina tai nautittuna sellaisenaan seurustelujuomana.

Cava Stars Organic 2021 kannattaa nauttia viilennettynä, noin 6-8 asteessa, jotta sen aromit ja makuelämykset tulevat parhaiten esiin. Sen kevyt ja raikas tyyli tekee siitä täydellisen valinnan kesäkuumalla tai erityistilaisuuksissa.

Valitsemalla Cava Stars Organic 2021, voit nauttia herkullisesta ja raikkaasta kuohuviinistä, joka on valmistettu huolella ja ekologisesti. Se tarjoaa täydellisen tasapainon herkullisen maun ja hyvän omatunnon välillä. Jotta voit hemmotella itseäsi ja samalla tukea kestävää viljelyä, Cava Stars Organic 2021 on valintasi!

Täältä voit helposti tilata Cava Stars Organic 2021 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.