Siirry pääsisältöön
Villa Cardea Aperitivo
Täältä voit helposti tilata Villa Cardea Aperitivo lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Villa Cardea Aperitivo

Italia Pullo 700 ml 11% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
83%
Makeus
58%
Humalahakuisuus
Sokeripitoisuus 24.2g / 100ml
Pakkaus Pullo

Om Villa Cardea Aperitivo

Villa Cardea Aperitivo – Tervetuloa ainutlaatuiseen aperitiivilinnoitukseen, joka on täynnä herkullisia makuja ja hienostunutta eleganssia. Tämä ainutlaatuinen juoma juhlistaa aperitiivin perinnettä antaen sille modernin twistin, joka hurmaa kaikki aistit.

Villa Cardea Aperitivo on peräisin Italiasta, maasta jossa ruoasta ja juomasta nauttiminen on elämäntapa. Tämä juoma on valmistettu tarkasti valituista raaka-aineista ja se kätkee sisäänsä Italian kauniin maaseudun aromit. Villa Cardea Aperitivo on täynnä italialaista intohimoa ja siihen on käytetty vain parhaita ja raikkaimpia raaka-aineita. Juoma on huolellisesti valmistettu perinteitä kunnioittaen ja siinä yhdistyvät laatu, maku ja taidokas valmistusprosessi.

Villa Cardea Aperitivon hienostunut maku ja tuoksu vievät sinut matkalle Välimeren rannikolle. Sen ihanan pirteä ja raikas makuprofiili tarjoaa täydellisen tasapainon katkeruudelle ja makeudelle. Juoma on täynnä sitruunaisia ja yrttisiä vivahteita, jotka jättävät jälkeensä raikkaan ja miellyttävän jälkimaun.

Tämä herkullinen aperitiivo sopii täydellisesti seurustelujuomaksi ennen ateriaa. Voit nauttia sitä sellaisenaan jäiden kera tai sekoittaa siihen kuohuvaa vettä tai tonic-vettä, jolloin sen maku avautuu täysin uudella tavalla. Villa Cardea Aperitivo on myös erinomainen raaka-aine moniin erilaisiin cocktaileihin, ja sen avulla voit loihtia omia ainutlaatuisia juomasekoituksiasi.

Paras tapa nauttia Villa Cardea Aperitivo on nautiskella sitä ystävien seurassa rennossa ilmapiirissä. Suosittelemme tarjoilemaan juoman viilennettynä noin 10-12 asteessa, jolloin sen maut pääsevät oikeuksiinsa. Tämä ihastuttava aperitiivo luo täydellisen tunnelman ja valmistaa kehon ja mielen nauttimaan tulevasta illallisesta.

Villa Cardea Aperitivo on ainutlaatuinen juoma, joka kutsuu sinut astumaan aperitiivin lumoavaan maailmaan. Sen hienostunut maku, tuoksu ja alkuperä tekevät siitä todellisen taideteoksen lasissasi. Nauti tästä herkusta ja anna sen viedä sinut mukanaan italialaisten makujen ja elämäntyylien maailmaan.

Täältä voit helposti tilata Villa Cardea Aperitivo lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.