Siirry pääsisältöön
Talisker 10 Years
Täältä voit helposti tilata Talisker 10 Years lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Talisker 10 Years

Yhdistynyt kuningaskunta SkottlandHighlands Pullo 700 ml 45.8% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
83%
Pakkaus Pullo

Om Talisker 10 Years

Talisker 10 Years on laadukas skotlantilainen viski, jossa yhdistyvät vahva maku, rikas aromi ja perinteinen valmistustapa. Tämä ikääntynyt viski on valmistettu saaren muinaisten perinteiden mukaisesti Skotlannin Hebrideillä, mikä antaa sille erityisen merisuolaisen ja turvesavuisen luonteen.

Talisker 10 Yearsin makuprofiili on voimakas ja moniulotteinen. Sen intensiivisessä maussa voi maistaa merellisiä elementtejä, kuten suolaa, savua ja tervaa, sekä makeita vivahteita hunajasta ja hedelmäisyyttä. Viskillä on myös pehmeä ja öljyinen suutuntuma, joka tekee siitä miellyttävän nauttia.

Aromiltaan Talisker 10 Years tarjoaa houkuttelevan yhdistelmän savua, merellisiä merkintöjä ja mausteita. Sen tuoksussa voi havaita meren suolaista tuulta, purjelaivan köysien tuoksua sekä hieman pippuria ja inkivääriä. Jokainen hengenveto tästä viskistä tuo esiin uusia mielenkiintoisia hajuvivahteita.

Talisker 10 Years on erinomainen valinta nautittavaksi sellaisenaan tai klassikko drinkkien kuten Talisker Sour tai Old Fashionedin valmistuksessa. Se täydentää myös hienosti grillattuja liha- ja kalaruokia, juustotarjoiluja ja jälkiruokia, kuten suklaata tai pähkinäkakkua.

Viski tulisi tarjoilla maltillisesti jäähdytettynä, jotta sen maku ja aromit pääsevät parhaiten esiin. Optimaalinen tarjoilulämpötila Talisker 10 Yearsille on noin 15-18 astetta. Ensimmäinen lasillinen tästä herkullisesta viskistä tarjoaa unohtumattoman makuelämyksen, joka vie sinut suoraan Skotlannin saarilta mausteisten tuulien ja meren aaltojen äärelle.

Tervetuloa tutustumaan Talisker 10 Yearsin ainutlaatuiseen maailmaan!

Täältä voit helposti tilata Talisker 10 Years lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.