Siirry pääsisältöön
Loch Lomond Inchmurrin
Täältä voit helposti tilata Loch Lomond Inchmurrin lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Loch Lomond Inchmurrin

Yhdistynyt kuningaskunta Skottland Pullo 700 ml 40% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
8%
Pakkaus Pullo

Om Loch Lomond Inchmurrin

Loch Lomond Inchmurrin on tyylikäs skotlantilainen viski, joka tarjoaa ainutlaatuisen makuelämyksen viskin ystäville. Inchmurrin-tennarissaan Loch Lomondin tislaamo on onnistunut luomaan upean yhdistelmän perinteistä skotlantilaista viskiä ja modernia makumaailmaa.

Inchmurrinin alkuperä juontaa juurensa Loch Lomondin tislaamoon, joka sijaitsee Skotlannin kauniilla alueella. Tämä tislaamo tunnetaan erityisesti viskien valmistuksen erikoisuutena, sillä se käyttää erilaisia tislausmenetelmiä ja vanhojen perinteiden mukaista käsityötä.

Inchmurrinin ainutlaatuinen maku ja tuoksu vievät viskin ystävät matkalle Skotlannin ylängöille. Sen pehmeä ja hienostunut maku tarjoaa tervetulleen vaihtoehdon perinteisempien viskien rinnalle. Inchmurrinin erottuvat hedelmäiset ja mausteiset sävyt yhdistyvät täydellisesti viskin vivahteikkaaseen tuoksuun, joka antaa vihjeitä Skotlannin luonnon kauneudesta ja tuoksuista.

Loch Lomond Inchmurrin sopii erinomaisesti nautittavaksi sellaisenaan tai jäillä, jolloin sen ainutlaatuiset maut pääsevät oikeuksiinsa. Lisäksi se on täydellinen valinta monien ruokalajien seuraksi. Inchmurrinin mausteinen ja hedelmäinen luonne tuo lisäpotkua savustetuille kaloille ja liharuoille. Sitä voi nauttia myös yhdessä suussa sulavan suklaakakun tai vadelmarahkan kanssa, luoden täydellisen harmonian eri makujen välille.

Inchmurrin-viski tulee parhaiten esiin nautittuna hieman viilennettynä huoneenlämmöstä, jolloin sen maut pääsevät täysin oikeuksiinsa. Täydellinen nautiskelulämpötila Inchmurrinille on noin 15-18°C.

Loch Lomond Inchmurrin-viski on upea lisä viskikokoelmaan ja tarjoaa unohtumattoman makumatkan Skotlannin viskimaailmaan. Sen ainutlaatuiset maut ja tuoksut tekevät siitä valinnan kaikille, jotka arvostavat laadukasta ja erottuvaa viskiä.

Täältä voit helposti tilata Loch Lomond Inchmurrin lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.