Siirry pääsisältöön
Stigbergets Trouble Sleep
Täältä voit helposti tilata Stigbergets Trouble Sleep lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Stigbergets Trouble Sleep

Ruotsi Västra Götalands länGöteborgs stad Purkki 330 ml 12% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
58%
Beska
83%
Humalahakuisuus
66%
Makeus
Pakkaus Purkki

Om Stigbergets Trouble Sleep

Stigbergets Trouble Sleep on ruotsalainen olutpanimon Stigbergetsin valmistama laadukas ja maistuva olut. Tämä olut on tunnettu monista erinomaisista ominaisuuksistaan, jotka tekevät siitä ainutlaatuisen ja houkuttelevan vaihtoehdon oluen ystäville.

Härkomst: Stigbergets Trouble Sleepin juuret ulottuvat Ruotsiin, missä se on tuotettu huolellisesti valikoiduista ainesosista. Panimon osaaminen ja intohimo panemista kohtaan näkyy tässä oluessa, jonka taustalla on pitkä perinne ja huolellinen käsityö.

Smak: Stigbergets Trouble Sleepin maku on täyteläinen ja moniulotteinen. Siinä yhdistyy hienovaraisesti erilaiset mallas-, humala- ja hiivapirtelöt, jotka antavat oluelle sen ainutlaatuisen luonteen. Sen tasapainoinen bitterisyys ja makeus tekevät siitä täydellisen valinnan sekä olutgurulle että aloittelevalle oluen ystävälle.

Doft: Stigbergets Trouble Sleepin tuoksu on houkutteleva ja herkullinen. Sen tuoksussa voi havaita erilaisia hedelmäisiä, sitruunaisia ja pähkinäisiä sävyjä. Tämä yhdistelmä tekee oluesta virkistävän ja houkuttelevan juomavalinnan.

Mat och serveringstemperatur: Stigbergets Trouble Sleep sopii erinomaisesti nautittavaksi sellaisenaan tai erilaisten ruokien kanssa. Sen täyteläinen maku ja monipuolisuus tekevät siitä loistavan parin esimerkiksi grilliruokien, pizzan tai juustojen kanssa. Oluen suositeltu tarjoilulämpötila on noin 8-10 astetta, jotta sen maku pääsee täysin oikeuksiinsa.

Stigbergets Trouble Sleep on olut, joka tarjoaa unohtumattoman juomaelämyksen. Sen korkealaatuiset ainesosat, monipuolinen maku ja houkutteleva tuoksu yhdistyvät täydellisesti, luoden oluen, joka erottuu edukseen. Tämä olut sopii niin rentoihin illanviettoihin ystävien kanssa kuin erityisiin juhlahetkiin. Kokeile Stigbergets Trouble Sleepia ja anna sen viedä sinut makumatkalle, joka jää mieleen pitkään.

Täältä voit helposti tilata Stigbergets Trouble Sleep lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.