Siirry pääsisältöön
Ecologica La Pluma Rosé 2022
Täältä voit helposti tilata Ecologica La Pluma Rosé 2022 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Ecologica La Pluma Rosé 2022

Espanja PenedèsKatalonien Cabernet sauvignonMerlotTempranillo Pullo 750 ml 12.5% vol 2022
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
8%
Makeus
25%
Humalahakuisuus
75%
Hedelmähapot
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2022
Rypälelajikkeet Cabernet sauvignon, Merlot, Tempranillo

Om Ecologica La Pluma Rosé 2022

Ecologica La Pluma Rosé 2022 on erinomainen valinta kaikille ruusunpunaisen viinin ystäville. Tämä upea viini tarjoaa ensiluokkaisen kokemuksen jokaiselle herkuttelijalle. Sen alkuperästä lähtien sen maku, tuoksu ja tarjoilulämpötila huomioon ottaen tämä viini on täydellinen kumppani nautittavaksi monien ruokalajien kanssa.

Ecologica La Pluma Rosé 2022 on peräisin huolella valituista rypäleistä, jotka on viljelty ekologisesti kestävillä viinitarhoilla. Tämä takaa, että jokainen siemaus on täynnä luonnon monimuotoisuutta ja hienostunutta makua. Viinin raikas ja elinvoimainen sävy heijastaa sen alkuperää ja huolellista valmistusprosessia.

Sen maku on täyteläinen ja moniulotteinen, tarjoten ainutlaatuisen tasapainon hedelmäisten ja mausteisten sävyjen välillä. Rikas marjaisuus yhdistyy harmonisesti raikkaaseen hapokkuuteen, joka jättää suuhun pitkäkestoisen jälkimaun. Tämä ruuséviini on ihanteellinen valinta erilaisten ruokien kanssa, kuten salaattien, äyriäisten ja kevyiden kalaruokien kanssa.

Tuoksultaan Ecologica La Pluma Rosé 2022 on houkutteleva ja vivahteikas. Se avautuu raikkaiden punaisten marjojen, kuten mansikoiden ja vadelmien, makealle ja houkuttelevalle tuoksusalille. Tämän viinin hurmaava tuoksu kutsuu sinut tutkimaan sen moniulotteisia makuelämyksiä vieläkin enemmän.

Viinin parhaan makunautinnon takaamiseksi suosittelemme sen tarjoilua viilennettynä noin 8-10 asteen lämpötilassa. Tämä lämpötila auttaa korostamaan sen raikkaita piirteitä ja täyteläistä makua. Lisäksi sen kauniin vaaleanpunainen väri näyttää upealta lasissa, mikä lisää viinin visuaalista vetovoimaa.

Ecologica La Pluma Rosé 2022 tuo ruokapöytääsi eleganssia ja raikkautta. Katso eteenpäin uskomattoman maukkaille hetkille tämän laadukkaan ruuséviinin kanssa.

Täältä voit helposti tilata Ecologica La Pluma Rosé 2022 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.