Siirry pääsisältöön
Noilly Prat
Täältä voit helposti tilata Noilly Prat lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Noilly Prat

Ranska Pullo 375 ml 18% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
17%
Makeus
58%
Humalahakuisuus
Sokeripitoisuus 3g / 100ml
Pakkaus Pullo

Om Noilly Prat

Noilly Prat on ranskalainen vermutti, joka on valmistettu tarkalla käsityömenetelmällä. Sen juuret juontavat 1800-luvulle ja se on säilyttänyt perinteisen valmistustapansa läpi vuosikymmenien. Noilly Prat tunnetaan laadukkaista ja huolella valituista raaka-aineista, jotka tuovat esiin sen ainutlaatuisen maun ja aromin.

Noilly Pratin maku on elegantti ja moniulotteinen. Se yhdistelee taitavasti erilaisia yrttejä ja mausteita saavuttaakseen täyteläisen ja tasapainoisen makuprofiilin. Sen pehmeä ja sileä koostumus tekee siitä miellyttävän juoda sellaisenaan tai sekoitettuna cocktailien pohjaksi.

Noilly Pratin tuoksussa voi aistia yrttien ja mausteiden rikkauden. Se on hienovarainen, mutta samalla houkutteleva ja kutsuva. Tuoksu houkuttelee maistamaan tätä ainutlaatuista vermuttia.

Noilly Pratia voi nauttia sellaisenaan jäiden kanssa tai se sopii mainiosti monenlaiseen sekoittamiseen. Sen makupaljous pääsee oikeuksiinsa esimerkiksi vermuttipohjaisten cocktailien kuten Martinin tai Negronin valmistuksessa. Voit myös nauttia sitä aperitiivina tai jälkiruokaviininä, jolloin sen tasapainoinen makeus tulee esiin.

Noilly Pratin oikea tarjoilulämpötila on noin 8-10 astetta. Tässä lämpötilassa sen maku ja aromit pääsevät täysin oikeuksiinsa ja tarjoavat unohtumattoman juomaelämyksen.

Noilly Prat on täydellinen valinta niille, jotka arvostavat laadukasta ja perinteikkäästi valmistettua vermuttia. Sen ainutlaatuinen maku ja hienostunut tuoksu tekevät siitä erinomaisen juoman niin juhlallisissa tilaisuuksissa kuin rentoutumisen hetkinäkin. Tutustu Noilly Pratiin ja koe tämän klassikkovermutin ainutlaatuisuus itse.

Täältä voit helposti tilata Noilly Prat lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.