Siirry pääsisältöön
Collective Arts Mosaic Four Ways
Täältä voit helposti tilata Collective Arts Mosaic Four Ways lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Collective Arts Mosaic Four Ways

Kanada Purkki 473 ml 6.4% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
42%
Beska
58%
Humalahakuisuus
17%
Makeus
Pakkaus Purkki

Om Collective Arts Mosaic Four Ways

Collective Arts Mosaic Four Ways on ainutlaatuinen tuote, joka tarjoaa neljä erilaista makuelämystä yhdessä olutpakkauksessa. Tämä tuote kutsuu sinut matkalle oluen alkuperään, makuun, tuoksuun ja ruoan parittamiseen.

Ensinnäkin, Härkomst eli alkuperä, vie sinut olutan taustatarinaan. Se avaa oven oluen valmistusprosessiin ja kertoo sen juurista. Pääset tutustumaan raaka-aineisiin ja erityisesti valittuun humalaan, joka antaa oluelle sen erityisen luonteen.

Toiseksi, Smak eli maku tarjoaa sinulle neljä erilaista oluttyyliä, jotka tuovat esiin erilaisia makuja ja makuprofiileja. Oluttyylit vaihtelevat raikkaasta ja sitruksisesta IPA:sta pyöreään ja karamellisoituun Amber Aleen. Tämä monipuolisuus antaa sinulle mahdollisuuden löytää uusia suosikkeja ja kokeilla erilaisia makuyhdistelmiä.

Kolmanneksi, Doft eli tuoksu vie sinut oluen aromeihin. Jokainen oluttyyli tarjoaa oman ainutlaatuisen tuoksunsa, joka voi vaihdella sitruksisesta ja hedelmäisestä havumetsään tai jopa mausteisiin ja karamellisiin vivahteisiin. Tulet huomaamaan, miten tuoksu voi vaikuttaa oluen kokemukseen ja herättää erilaisia tunteita ja muistoja.

Viimeisenä, Mat och serveringstemperatur eli ruoka ja tarjoilulämpötila, auttaa sinua parittamaan oluet täydellisesti erilaisten ruokien kanssa. Jokaiselle oluttyylille on suositeltava ruokaparitus, joka tuo esiin oluen parhaat piirteet ja täydentää ruoan makua. Lisäksi opit myös oikean tarjoilulämpötilan, joka takaa, että nautit oluen juuri sellaisena kuin sen luojat ovat tarkoittaneet.

Collective Arts Mosaic Four Ways on ainutlaatuinen olutpakkaus, joka tarjoaa sinulle uudenlaisen ja opettavaisen olutkokemuksen. Se avaa oven oluen maailmaan ja antaa sinulle mahdollisuuden tutkia sen eri puolia. Sukella mukaan tähän matkaan ja anna mielikuvituksesi lentää uusien makujen ja aromeiden parissa!

Täältä voit helposti tilata Collective Arts Mosaic Four Ways lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.