Siirry pääsisältöön
Sancerre Domaine des Vieux Pruniers 2022
Täältä voit helposti tilata Sancerre Domaine des Vieux Pruniers 2022 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Sancerre Domaine des Vieux Pruniers 2022

Ranska SancerreLoiredalen Sauvignon blanc Pullo 375 ml 13% vol 2022
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
8%
Makeus
25%
Humalahakuisuus
83%
Hedelmähapot
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2022
Rypälelajikkeet Sauvignon blanc

Om Sancerre Domaine des Vieux Pruniers 2022

Sancerre Domaine des Vieux Pruniers 2022 on erinomainen viinivalinta, joka edustaa Ranskan viinialueen parhaita perinteitä. Tämän laadukkaan Sancerren tuottaa arvostettu Domaine des Vieux Pruniers -viinitila, joka on ansainnut maineensa tinkimättömästä laadusta ja tarkasta viininvalmistusprosessista.

Viini tulee perinteisestä Sancerren alueesta, joka sijaitsee Loiren laaksossa. Alueen ainutlaatuinen maaperä ja ilmasto luovat ihanteelliset olosuhteet viininviljelylle, ja Sancerre Domaine des Vieux Pruniers 2022 kuvastaa täydellisesti näiden tekijöiden vaikutusta viinin laatuun.

Tämän viinin hienostunut maku ja raikas hapokkuus hurmaavat jokaisen viinin ystävän. Siinä maistuu raikas sitrusten ja vihreiden omenoiden aromikkuus, joka tasapainottuu elegantilla mineraalisella vivahduksella. Sancerre Domaine des Vieux Pruniers 2022 on kuivaa tyyppiä, joka sopii täydellisesti nautittavaksi sellaisenaan tai erilaisten herkkujen kanssa.

Doft:

Viinin tuoksu on houkutteleva ja monikerroksinen. Siinä erottuu hienostunut sitruksen ja valkoisen persikan tuoksu, joka yhdistyy kevyisiin yrttisiin vivahteisiin. Tässä viinissä on myös hapokkaita hedelmäisiä aromeja, jotka antavat sille raikkaan ja eloisuutta tuovan säväyksen.

Mat och serveringstemperatur:

Sancerre Domaine des Vieux Pruniers 2022 sopii erinomaisesti monenlaisen ruoan seuraan. Se täydentää hienosti mereneläviä, kuten simpukoita, hummeria tai äyriäisiä. Lisäksi se harmonisoituu täydellisesti suolaisten salaatien, kevyiden kalaruokien ja pehmeiden juustojen kanssa.

Sancerre Domaine des Vieux Pruniers 2022 tulisi tarjoilla viilennettynä noin 10-12 asteessa, jotta sen aromit ja maut pääsevät parhaiten esille. Tämä viini on täydellinen valinta erityisiin tilaisuuksiin ja nautittavaksi yhdessä hyvän seuran kera.

Kokonaisuutena Sancerre Domaine des Vieux Pruniers 2022 tarjoaa ainutlaatuisen viinikokemuksen, joka vie sinut maistelumatkalle Sancerren alueen viehättävään maisemaan.

Täältä voit helposti tilata Sancerre Domaine des Vieux Pruniers 2022 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.