Siirry pääsisältöön
Beaujolais Royal
Täältä voit helposti tilata Beaujolais Royal lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Beaujolais Royal

Ranska BourgogneBeaujolais Gamay Pullo 750 ml 13% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
25%
Humalahakuisuus
25%
Strävhet
75%
Hedelmähapot
Pakkaus Pullo
Rypälelajikkeet Gamay

Om Beaujolais Royal

Beaujolais Royal on hienostunut viini, jolla on vahvat juuret Beaujolais'n alueella Ranskassa. Tämä punaviini tarjoaa ainutlaatuisen makuelämyksen, joka on täynnä raikkaita ja hedelmäisiä piirteitä. Sen pehmeä ja silkkinen koostumus sekä eloisa hapokkuus tekevät siitä täydellisen valinnan viininystäville.

Beaujolais Royalin aromi on rikas ja houkutteleva. Voit odottaa löytäväsi tuoksun, joka on täynnä herkullisia marjoja, kuten vadelmia, karpaloa ja punaisia kirsikoita. Pehmeät kukkaistuoksut ja mausteiden vivahdukset täydentävät tämän viinin moniulotteista tuoksuprofiilia.

Tämä punaviini on täydellinen kumppani monille ruokalajeille. Sen raikas hapokkuus ja kepeä tanniinirakenne tekevät siitä erinomaisen valinnan vaalealle lihalle, kuten kanalle ja kalkkunalle. Se myös täydentää hyvin pehmeitä juustoja ja mausteisia ruokia, kuten saksalaista keittiötä ja aasialaista ruokaa. Beaujolais Royalin lämpimän ilmaston mukavan jäännössokerin ansiosta se sopii myös mainiosti makeille jälkiruoille.

Tämän viinin oikea lämpötila varmistaa sen parhaan makuelämyksen. Suosittelemme tarjoilemaan Beaujolais Royalia hieman viilennettynä, noin 14-16 asteen lämpötilassa. Tämä auttaa korostamaan sen hedelmäisiä ja raikkaita piirteitä, samalla kun säilyttää sen pehmeän rakenteen.

Beaujolais Royal on loistava valinta niille, jotka haluavat nauttia elegantista ja laadukkaasta viinistä. Sen tasapainoinen maku ja hienostunut aromi tekevät siitä täydellisen lisän erilaisiin tilaisuuksiin ja ruokapöytään.

Täältä voit helposti tilata Beaujolais Royal lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.