Siirry pääsisältöön
Black Tower Organic Pink Bubbly 2022
Täältä voit helposti tilata Black Tower Organic Pink Bubbly 2022 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Black Tower Organic Pink Bubbly 2022

EU Pullo 750 ml 8.5% vol 2022
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
42%
Makeus
33%
Humalahakuisuus
66%
Hedelmähapot
Sokeripitoisuus 2.7g / 100ml
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2022

Om Black Tower Organic Pink Bubbly 2022

Musta torni Organic Pink Bubbly 2022 on eloisuuden säihkyvä taidonnäyte. Tämä herkullinen kuohuviini tarjoaa parhaita makuja luomulaatuisessa muodossa. Rypäleet on huolellisesti valittu ja käsitelty, jotta ne säilyttävät paitsi ainutlaatuisen maun myös ekologiset arvot. Tämä vaaleanpunainen kuohuviini tarjoaa täydellisen tasapainon hapokkuutta, raikkautta ja hedelmäisyyttä. Sen hienostunut maku hivelee makunystyröitäsi ja jättää pitkäkestoisen jälkimaun.

Tämä kuohuviini tarjoaa myös pyöreän ja houkuttelevan tuoksun. Sen kukkaiset sävyt, punaiset marjat ja hento mausteisuus luovat houkuttelevan aromin, joka houkuttelee sinua ottamaan seuraavan siemauksen.

Musta torni Organic Pink Bubbly 2022 sopii täydellisesti monille eri ruokalajeille. Sen raikkautta ja hapokkuutta voi nauttia sellaisenaan tai esimerkiksi salaattien, äyriäisten ja kevyiden kalaruokien kanssa. Tämä kuohuviini on myös erinomainen valinta juhliin ja juhlatilaisuuksiin, jossa sen tyylikäs ulkonäkö ja monipuoliset maut varmasti hurmaavat vieraasi.

Tätä herkullista kuohuvaa suositellaan tarjoiltavaksi viilennettynä. Sopiva serveringstemperatur riippuu henkilökohtaisista mieltymyksistäsi, mutta yleisesti ottaen tämä kuohuviini tarjoaa parhaiten makunautinnon viilennettynä 6-8 asteen lämpötilassa. Näin sen raikkaus ja hedelmäiset aromit pääsevät täyteen potentiaaliinsa, ja se tarjoaa sinulle unohtumattoman juomatilaisuuden elämyksen.

Musta torni Organic Pink Bubbly 2022 yhdistää luonnollisen ja ylellisen maailman yhdeksi. Sinun ei tarvitse tinkiä laadusta tai ekologisista arvoista, kun valitset tämän herkullisen kuohuviinin. Sen monipuoliset maut ja lumoava ulkonäkö tekevät siitä täydellisen valinnan niille, jotka haluavat nauttia aitoja ja kestävän kehityksen mukaisia juomia.

Täältä voit helposti tilata Black Tower Organic Pink Bubbly 2022 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.