Siirry pääsisältöön
Florbela Reserva  2021
Täältä voit helposti tilata Florbela Reserva 2021 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Florbela Reserva 2021

Portugali Dão AlfrocheiroTinta rorizTouriga naçional Pullo 750 ml 13% vol 2021
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
58%
Humalahakuisuus
66%
Strävhet
83%
Hedelmähapot
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2021
Rypälelajikkeet Alfrocheiro, Tinta roriz, Touriga naçional

Om Florbela Reserva 2021

Florbela Reserva 2021 on korkealaatuinen viinilaatu, joka tarjoaa ainutlaatuisen kokemuksen kaikille viinin ystäville. Tämä viini on peräisin huolella valituilta viinitarhoilta, ja se heijastaa tuottajan intohimoa ja omistautumista viininvalmistukseen.

Florbela Reserva 2021 kutsuu sinut matkalle sen ainutlaatuisen maun ja tuoksun maailmaan. Tässä viinissä voit odottaa löytäväsi runsaita makuja, kuten tummia marjoja, mausteita ja hienostuneita tanniineja. Se on täyteläinen ja moniulotteinen viini, joka tulee kehittymään entistä hienommaksi vuosien kuluessa.

Tämän viinin hienostunut tuoksu vie sinut heti viinilehtoon, jossa voit aistia punaisia marjoja, vaniljaa ja pippuria. Jokainen tuoksu paljastaa viinin monimutkaisuuden ja sen tarkasti valitut ainesosat.

Florbela Reserva 2021 on täydellinen seuralainen monille ruokalajeille. Sen täyteläinen maku ja hienostunut rakenne tekevät siitä täydellisen valinnan liharuokien, riistan ja kypsytettyjen juustojen kanssa. Voit myös nauttia sitä sellaisenaan illallisella ystävien kanssa tai antaa sen täydentää rentouttavaa hetkeä kotona.

Paras tapa nauttia Florbela Reserva 2021 on tarjoilla se oikeassa lämpötilassa. Suosittelemme tarjoilemaan sitä hieman viilennettynä noin 16-18 asteessa, jotta sen maut ja aromit pääsevät täyteen potentiaaliinsa. Muista myös antaa viinille hieman aikaa hengittää ennen kuin nautit sen täyteläisyydestä.

Florbela Reserva 2021 on elegantti ja hienostunut viini, joka hemmottelee kaikkia aistejasi. Se on loistava valinta niille, jotka arvostavat hienoa viiniä ja haluavat tutustua uusiin makuelämyksiin. Tämä viini ansaitsee paikan jokaisen viinikellarissa ja kruunaa täydellisesti erityiset hetket ystävien ja perheen kanssa.

Täältä voit helposti tilata Florbela Reserva 2021 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.