Siirry pääsisältöön
50° Riesling Trocken 2021
Täältä voit helposti tilata 50° Riesling Trocken 2021 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

50° Riesling Trocken 2021

Saksa Rheingau Riesling Pullo 750 ml 12% vol 2021
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
8%
Makeus
33%
Humalahakuisuus
83%
Hedelmähapot
Sokeripitoisuus 0.6g / 100ml
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2021
Rypälelajikkeet Riesling

Om 50° Riesling Trocken 2021

50° Riesling Trocken 2021 on ylellinen valkoviini Saksasta, jolla on ainutlaatuiset ominaisuudet. Tämä Riesling on valmistettu trocken-tyyliin, joka tarkoittaa kuivaa viiniä, jossa on intensiivinen ja raikas maku. Kypsät viinirypäleet kerätään huolellisesti Saksan viinialueilta, ja ne tuovat tähän viiniin erinomaisen tasapainon happamuuden ja hedelmäisten makujen välille.

50° Riesling Trocken 2021 on erittäin kirkas ja vaaleankeltainen viini, jolla on hieno aromiprofiili. Sen tuoksussa voi aistia sitruksen, vihreän omenan ja persikan vivahteita, jotka luovat raikkaan ja houkuttelevan tunnelman. Maku on intensiivinen ja tasapainoinen, jossa sitruunan, luumun ja mineraalisten sävyjen harmonia luo miellyttävän ja pitkän jälkimaun.

Tämä hienostunut Riesling sopii erinomaisesti monenlaisiin ruokalajeihin. Sen raikkaus ja hapokkuus korostavat erityisesti äyriäisruokia, kuten hummeria tai katkarapuja. Se myös täydentää täydellisesti mausteisia ruokia, kuten currya tai thaimaalaista keittiötä, antaen tasapainon ja harmonian makuelämykseen. 50° Riesling Trocken 2021 on myös ihanteellinen kumppani juustolautaselle, erityisesti pehmeiden ja voimakkaiden juustojen kanssa.

Tämän upean Rieslingin suositeltu tarjoilulämpötila on noin 8-10 astetta Celsius. Näin viini pääsee oikeuksiinsa ja sen aromaattiset ominaisuudet pääsevät täydellisesti esiin. Ota pullo esille noin puoli tuntia ennen tarjoilua, jotta se saavuttaa ihanteellisen lämpötilansa.

50° Riesling Trocken 2021 tarjoaa ainutlaatuisen makumatkan Saksan viinialueiden parhaiden viinirypäleiden avulla. Sen raikas ja hedelmäinen maku, hienostunut aromiprofiili ja monikäyttöisyys ruokapareina tekevät siitä erinomaisen vaihtoehdon niin illalliskutsuille kuin rentouttaville hetkille kotona. Nauti tästä kuivasta Rieslingistä hyvässä seurassa ja anna sen viedä sinut matkalle Saksan viinimaailman ainutlaatuisten maisemien ja makujen äärelle.

Täältä voit helposti tilata 50° Riesling Trocken 2021 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.