Siirry pääsisältöön
Bulleit Bourbon
Täältä voit helposti tilata Bulleit Bourbon lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Bulleit Bourbon

YHDYSVALLAT Kentucky Pullo 700 ml 45% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
8%
Pakkaus Pullo

Om Bulleit Bourbon

Bulleit Bourbon on amerikkalainen viski, joka tarjoaa ainutlaatuisen makuelämyksen ja kiehtovan tarinan. Tämä käsityönä valmistettu bourbon on peräisin Kentuckyssä sijaitsevalta Bulleitin perheen tislaamolta, joka on ollut toiminnassa jo yli 150 vuoden ajan.

Bulleit Bourbonin maulla on syvä ja moniulotteinen luonne, joka ilahduttaa viskin ystäviä ympäri maailman. Maistele sitä ja löydät intensiivisiä makuja kuten tammilastuja, vaniljaa, hunajaa ja mausteita. Tämä juoma tarjoaa miellyttävän tasapainon makeuden, lämmön ja mausteisuuden välillä.

Bulleit Bourbonin tuoksu on yhtä kiehtova kuin sen maku. Voit aistia sen vivahteikkaan tuoksun, jossa on tammista ja vaniljaista aromia, ripaus mausteita sekä hienostunutta makeutta. Tämä ainutlaatuinen tuoksu kutsuu sinut nauttimaan viskin maailmasta.

Bulleit Bourbon sopii täydellisesti nautittavaksi sellaisenaan tai erilaisten ruokien kyytipoikana. Sen moniulotteiset maut täydentävät hienosti grillattua lihaa, mausteisia ruokia tai vaikkapa suklaaherkkuja. Voit myös kokeilla sitä cocktailien valmistuksessa ja luoda upeita juomasekoituksia.

Bulleit Bourbonin parhaan maun saavuttamiseksi suositellaan nauttimaan sitä hieman viilennettynä. Sen optimaalinen tarjoilulämpötila on 15-20 °C, jolloin sen maut ja tuoksut pääsevät oikeuksiinsa. Voit nauttia tästä viskistä missä ja milloin tahansa, sillä sen monipuolisuus antaa sinulle mahdollisuuden löytää oman suosikkitapasi nauttia siitä.

Bulleit Bourbon on enemmän kuin vain viski - se on elämys, joka yhdistää perinteen ja innovaation. Astu viskin maailmaan ja tulet huomaamaan, miksi Bulleit Bourbon ansaitsee paikkansa viskien ystävien sydämissä.

Täältä voit helposti tilata Bulleit Bourbon lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.