Siirry pääsisältöön
Villa Puccini  2018
Täältä voit helposti tilata Villa Puccini 2018 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Villa Puccini 2018

Italia Toscana MerlotSangiovese Pullo 375 ml 12.6% vol 2018
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
66%
Humalahakuisuus
66%
Strävhet
75%
Hedelmähapot
Sokeripitoisuus 0.7g / 100ml
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2018
Rypälelajikkeet Merlot, Sangiovese

Om Villa Puccini 2018

Villa Puccini 2018 on italialainen viinibrändi, joka tarjoaa ainutlaatuisen ja nautinnollisen viinikokemuksen. Tämä vuosikerta erottuu luonteeltaan ja makuominaisuuksiltaan, ja se on täydellinen valinta niille, jotka arvostavat laadukkaita viinejä.

Villa Puccini 2018:n juurten historia on vahva ja kiistaton. Se on valmistettu huolellisesti valikoiduista rypäleistä, jotka kasvavat maaperässä, joka on täynnä tarinoita ja perinteitä. Tämä antaa viinille ainutlaatuisen ja ominaisen sävyn, joka vie sinut matkalle Italian viinitarhoille.

Viinissä on voimakas ja hienovarainen maku, joka valloittaa sen ensimmäisestä huokauksesta lähtien. Pehmeän tanniiniprofiilin ansiosta Villa Puccini 2018 on erittäin miellyttävä juoda ja se jättää pitkäkestoisen maun suuhusi. Sen mehukas marjaisuus ja hinta kypsyneet tanniinit luovat tasapainoisen ja houkuttelevan makuprofiilin.

Viinin hurmaava tuoksu täyttää ilman hedelmien, mausteiden ja muiden miellyttävien aromien tuoksuista. Villa Puccini 2018:n parasta on kuitenkin sen monipuolisuus ruokapareissa. Sen intensiivinen maku ja rakenne sopii täydellisesti liha- ja juustoruokien kanssa, mutta se voi myös olla täydellinen kumppani mausteisille ruoille.

Paras tapa nauttia tästä herkusta on tarjoilla se hieman viilennettynä. Villa Puccini 2018 on täydellisen tasapainoinen, kun sitä nautitaan noin 16-18 asteen lämpötilassa. Tämä lämpötila korostaa viinin aromeja ja tekee siitä vieläkin houkuttelevamman.

Joten, jos etsit ainutlaatuista ja makuparia tarjoavaa viiniä, Villa Puccini 2018 on täydellinen valinta. Sen rikas historia, tasapainoinen maku, hienostunut tuoksu ja monipuolisuus ruokapareissa tekevät siitä erottuvan viinilöydön. Astu italialaiseen viinimaailmaan ja nauti tästä upeasta vuosikerrasta, joka on suunniteltu miellyttämään ja inspiroimaan makuaistiasi.

Täältä voit helposti tilata Villa Puccini 2018 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.