Siirry pääsisältöön
Lyre’s Amalfi Spritz Non Alcoholic
Täältä voit helposti tilata Lyre’s Amalfi Spritz Non Alcoholic lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Lyre’s Amalfi Spritz Non Alcoholic

Kansainvälinen tavaramerkki Purkki 250 ml 0.5% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
58%
Makeus
42%
Humalahakuisuus
66%
Hedelmähapot
Sokeripitoisuus 6.8g / 100ml
Pakkaus Purkki

Om Lyre’s Amalfi Spritz Non Alcoholic

Lyre's Amalfi Spritz Non Alcoholic - Laatucocktail, joka herättää aistit henkiin

Lyre's Amalfi Spritz Non Alcoholic on eksklusiivinen alkoholiton juomakokemus, joka tarjoaa runsaan ja houkuttelevan makumatkan Amalfin rannikon tunnelmalliseen ilmapiiriin. Tämä suussasulava cocktail on suunniteltu tarjoamaan korkealaatuinen vaihtoehto niille, jotka haluavat nauttia hienostuneista ja monikerroksisista juomista ilman alkoholin vaikutuksia.

Amalfi Spritzin raikas ja tyylikäs maku vie sinut mielikuvitukselliselle matkalle Välimeren rannikolle. Tämä juoma tulvii makua aidoista sitruunoista, appelsiineista ja kirpeästä greipistä, jotka harmonisoituvat täydellisesti yrttisten ja mausteisten sävyjen kanssa. Jokainen kulauksellinen herättää aistit henkiin ja tarjoaa unohtumattoman elämyksen.

Amalfi Spritz Non Alcoholic ei jätä jälkeensä vain maistuvia muistoja, vaan sen hienostunut aromi täyttää ilman tuoreudellaan. Ei alkoholilla höystetty, tämä juoma sopii erinomaisesti kaikille, jotka haluavat nauttia tyylikkäästä ja hienostuneesta juomasta ilman alkoholia.

Tämä cocktail on täydellinen valinta moniin erilaisiin tilanteisiin. Voit tarjoilla sitä rennosti ystävien kanssa illanvietoissa tai nautiskella sitä vieraillessasi trendikkäissä baareissa ja klubeilla. Yksi parhaista asioista tämän alkoholittoman cocktailin kanssa on se, että voit nauttia siitä huolehtimatta seuraavan päivän päänsärystä. Amalfi Spritz on täydellinen kumppani alkoholittomien ystävien, raskaana olevien naisten tai kuljettajien keskuudessa.

Tarjoilemalla Amalfi Spritz Non Alcoholic viilennettynä ja koristelemalla se tuoreilla sitruunanlohkoilla tai appelsiinisiivuilla, voit luoda visuaalisesti houkuttelevan juomapaketin, joka kruunaa jokaisen tilaisuuden.

Lyre's Amalfi Spritz Non Alcoholic tekee juomaelämyksestä ainutlaatuisen, tyylikkään ja monipuolisen. Anna tämän laatucocktailin herättää aistisi henkiin ja nauti raikkaasta ja hienostuneesta makumatkasta Amalfin rannikon tunnelmiin.

Täältä voit helposti tilata Lyre’s Amalfi Spritz Non Alcoholic lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.