Siirry pääsisältöön
Pietra Di Pinot Grigio  2022
Täältä voit helposti tilata Pietra Di Pinot Grigio 2022 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Pietra Di Pinot Grigio 2022

Italia Tre VenezieDelle Venezie Pinot grigio Pullo 750 ml 12.5% vol 2022
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
8%
Makeus
42%
Humalahakuisuus
75%
Hedelmähapot
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2022
Rypälelajikkeet Pinot grigio

Om Pietra Di Pinot Grigio 2022

Pietra Di Pinot Grigio 2022 on ainutlaatuinen valkoviini, joka periytyy perinteikkäältä viinialueelta. Tämän viinin tuoksussa voi aistia raikkaita sitrus- ja viheromenan vivahteita, jotka tekevät juomasta houkuttelevan ja miellyttävän. Sen maussa on tyylikkäitä ja kukkaisia piirteitä, jotka sulautuvat täyteläisen kuivuuden kanssa täydellisesti yhteen.

Pietra Di Pinot Grigio 2022 on valikoiduista Pinot Grigio-rypäleistä valmistettu viini, joka edustaa parasta italialaista viinintuotantoa. Rypäleet ovat kotoisin alueen huippuviinitarhoilta, joissa viinintekijät käyttävät perinteisiä menetelmiä ja huolellista osaamista.

Tämä valkoviini on erinomainen valinta monenlaiseen ruokailuun. Sen raikkaus ja kepeys tekevät siitä ihanteellisen parin merenelävien, salaattien ja vaaleiden liharuokien kanssa. Pietra Di Pinot Grigio 2022 korostaa hienosti ruokien ominaismakuja ja tuo aterioille tasapainoisen ja raikkaan lisän.

Viinin suositeltu tarjoilulämpötila on noin 10–12 astetta, jolloin sen aromit ja maut pääsevät parhaiten esiin. Tarjoilulämpötilan valinta on tärkeää, jotta voit nauttia täysin tämän viinin herkullisesta luonteesta.

Pietra Di Pinot Grigio 2022 on täydellinen valinta niille, jotka etsivät laadukasta ja hienostunutta valkoviiniä. Sen tyylikäs ja monipuolinen makuprofiili tulee varmasti hurmaamaan vaativammankin viininystävän. Tartu tilaisuuteen ja kokeile tätä ainutlaatuista viiniä, joka vie sinut mukanaan Italian viinimaailman lumoihin.

Täältä voit helposti tilata Pietra Di Pinot Grigio 2022 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.