Siirry pääsisältöön
Villarini Nero d’Avola 2021
Täältä voit helposti tilata Villarini Nero d’Avola 2021 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Villarini Nero d’Avola 2021

Italia Sicilien Nero d'avola Pullo 750 ml 13% vol 2021
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
58%
Humalahakuisuus
58%
Strävhet
75%
Hedelmähapot
Sokeripitoisuus 0.8g / 100ml
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2021
Rypälelajikkeet Nero d'avola

Om Villarini Nero d’Avola 2021

Villarini Nero d'Avola 2021 on tyylikäs ja hienostunut valinta viinintuntijoille. Tämä ainutlaatuinen viini on valmistettu Nero d'Avola -rypäleistä, jotka ovat peräisin huolellisesti valikoitujen viinitarhojen kalkkipitoiselta maaperältä. Viinin tarjotessa herkullisia makuja ja houkuttelevan tuoksun, se on täydellinen valinta juhliin, illallisiin tai rentoihin illanistujaisiin.

Villarini Nero d'Avolan luonteikas maku vie sinut matkalle eteläisen Italian aurinkoiseen ilmastoon. Tämä tummanpunainen viini tarjoaa hienostuneita ja täyteläisiä makuja kypsyneistä luumuista, kirsikoista ja mausteista, joita tasapainottaa pehmeät tanniinit. Viinin pitkä ja elegantti jälkimaku jättää jälkeensä miellyttävän hedelmäisen ja mausteisen jälkimaun.

Viinin tuoksussa löytyy vivahteita tummista marjoista, kuten kirsikoista ja luumuista, sekä hienovaraisia mausteisia sävyjä. Tuoksun intensiteetti kutsuu sinut tutustumaan viinin monimuotoiseen ja miellyttävään makumaailmaan.

Villarini Nero d'Avola 2021 sopii täydellisesti monenlaisten ruokien seuraan. Sen täyteläisyys ja runsaat maut parantavat erityisesti liharuokien, kuten grillattujen pihvien, riistan ja porsaanlihan, makuelämyksiä. Lisäksi se soveltuu hyvin mausteisempien ruokien, kuten pastan, pizzaan ja juustojen, kuten parmesanin, kumppaniksi.

Viini tulisi tarjoilla hieman viilennettynä, noin 16-18 asteen lämpötilassa, jotta sen maut ja aromit pääsevät parhaiten esiin. Voit nauttia Villarini Nero d'Avolaa nyt tai antaa sen kehittyä pullossa vielä useita vuosia, jolloin sen maut kehittyvät entisestään.

Kokonaisuudessaan Villarini Nero d'Avola 2021 on viini, joka yhdistää laadun, perinteet ja ainutlaatuisen makujen harmonian. Sen avulla voit luoda ikimuistoisia hetkiä ystäviesi ja perheesi kanssa, samalla nauttien ainutlaatuisesta italialaisesta viinikulttuurista.

Täältä voit helposti tilata Villarini Nero d’Avola 2021 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.