Siirry pääsisältöön
Bristol Cream
Täältä voit helposti tilata Bristol Cream lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Bristol Cream

Espanja JerezAndalusien Pullo 375 ml 17.5% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
83%
Makeus
75%
Humalahakuisuus
Sokeripitoisuus 13.4g / 100ml
Pakkaus Pullo

Om Bristol Cream

Bristol Cream on ainutlaatuinen sherry, joka on peräisin Bristolin kaupungista. Tämä sherry tarjoaa upean yhdistelmän makuja ja tuoksuja, jotka ovat omiaan herättämään mielenkiintoasi. Sen rikas ja täyteläinen maku houkuttelee sinut ottamaan jokaisen siemauksen hitaasti nautiskellen.

Bristol Creamin maku on täyteläinen ja moniulotteinen. Siinä on häivähdys pähkinää, karamellisoitua sokeria ja makeita hedelmiä, jotka luovat pehmeän ja hienostuneen tasapainon. Tämä sherry sopii mainiosti jälkiruokien tai juustojen kumppaniksi, ja sen ainutlaatuinen makuprofiili saa ruokasi maistumaan vieläkin herkullisemmalta.

Lisäksi Bristol Creamin tuoksu on houkutteleva ja hienostunut. Voit haistaa siinä luumuja, rusinaa ja korostuneita kermaisia ​​nuotteja, jotka tekevät siitä vastustamattoman. Jo pelkästään sen tuoksun takia haluat kaataa lasillisen ja antaa sen avautua hitaasti.

Bristol Cream suositellaan tarjoiltavaksi viileänä tai huoneenlämpöisenä. Viileänä tarjottuna sen raikas ja eläväinen ominaisuus tulee paremmin esiin, kun taas huoneenlämpöisenä sen täyteläinen maku ja pehmeät vivahteet tulevat paremmin esiin. Lasisi valinnasta riippuen voit nauttia siitä aterian aikana tai nautiskella siitä iltaisin rauhallisessa hetkessä.

Bristol Cream on ehdottomasti oiva valinta jokaiselle sherryn ystävälle, joka arvostaa hienostunutta makuelämystä. Sen ainutlaatuinen maku ja tuoksu tekevät siitä erinomaisen valinnan monenlaisille ruokalajeille ja tilanteisiin. Joten osta pullo Bristol Creamia ja anna sen lumota sinut herkullisilla vivahteillaan.

Täältä voit helposti tilata Bristol Cream lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.