Siirry pääsisältöön
CHILL OUT Malbec Organic 2022
Täältä voit helposti tilata CHILL OUT Malbec Organic 2022 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

CHILL OUT Malbec Organic 2022

Argentiina MendozaCuyo MalbecSyrah Pullo 750 ml 13.5% vol 2022
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
66%
Humalahakuisuus
58%
Strävhet
75%
Hedelmähapot
Sokeripitoisuus 0.3g / 100ml
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2022
Rypälelajikkeet Malbec, Syrah

Om CHILL OUT Malbec Organic 2022

CHILL OUT Malbec Organic 2022 on herkullinen ja laadukas punaviini, joka on valmistettu luomusertifioiduista Malbec-rypäleistä. Tämä viini tarjoaa unohtumattoman makuelämyksen, joka sopii loistavasti rentoutumiseen ja nautiskeluun.

Herkomst: CHILL OUT Malbec Organic 2022 tulee Etelä-Amerikan viinialueelta, joka tunnetaan Malbec-rypäleistään. Viinintekijät ovat huolellisesti valinneet parhaat rypäleet, joista valmistaa tämä ainutlaatuinen viini.

Smak: Tämä Malbec-viini tarjoaa hienostuneen ja pehmeän makuprofiilin. Siinä on mehevät tumman marjaiset maut, kuten luumut, mustikat ja kirsikat, jotka sulautuvat täyteläiseen tanniinien tasapainoon. Jokainen hörppy jättää suuhusi miellyttävän ja pitkäkestoisen jälkimaun.

Doft: CHILL OUT Malbec Organic 2022 hurmaa myös intensiivisellä ja moniulotteisella tuoksullaan. Siinä erottuvat tummat marjat, mausteet ja hento vaniljan sävy, mikä tekee tästä viinistä hienostuneen valinnan.

Mat och serveringstemperatur: Tämä Malbec-viini parantaa monia ruokaelämyksiä. Se sopii erinomaisesti nautittavaksi punaisen lihan, erityisesti grillatun pihvin, kanssa. Lisäksi se käy hyvin myös erilaisten juustojen ja suklaapohjaisten jälkiruokien kanssa. Suosittelemme tarjoilemaan tätä viiniä lämpimämpänä kuin huoneenlämpötila, noin 16-18 asteen välillä, jotta sen maut ja aromit pääsevät täyteen potentiaaliinsa.

CHILL OUT Malbec Organic 2022 on täydellinen valinta niille, jotka arvostavat luonnonmukaisia ja laadukkaita viinejä. Sen pehmeä maku ja moniulotteiset aromit tekevät siitä täydellisen seuralaisen rentoutumishetkiin ja herkutteluun. Nauti tästä viinistä ja anna sen viedä sinut mukanaan Etelä-Amerikan aurinkoiseen ja mausteiseen tunnelmaan.

Täältä voit helposti tilata CHILL OUT Malbec Organic 2022 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.