Siirry pääsisältöön
Brachetto d´Acqui Braida 2022
Täältä voit helposti tilata Brachetto d´Acqui Braida 2022 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Brachetto d´Acqui Braida 2022

Italia PiemonteBrachetto d'Acqui Pullo 375 ml 5.5% vol 2022
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
75%
Makeus
50%
Humalahakuisuus
75%
Hedelmähapot
Sokeripitoisuus 12.7g / 100ml
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2022

Om Brachetto d´Acqui Braida 2022

Brachetto d'Acqui Braida 2022 on hienostunut ja herkullinen viini, joka tarjoaa unohtumattoman makuelämyksen. Tämä viini valmistetaan taitavasti valituista Brachetto-rypäleistä, jotka tulevat Acquinin laaksosta Italiasta. Acquinin laakson ainutlaatuiset ilmasto-olosuhteet luovat täydellisen kasvuympäristön näille rypäleille, mikä tuo viiniin erityisen intensiivisen makumaailman.

Brachetto d'Acqui Braida 2022:ssa on kiehtova sekoitus herkullisia makuja ja hienostuneita tuoksuja. Sen punainen väri säkenöi lasissa, ja sen huumaava tuoksu leijailee ilmassa. Viinin mausta voi löytää mehevät punaiset marjat, kuten vadelmat ja kirsikat, sekä raikkaan kukkaisen sävyn. Sen keskitäyteläinen rakenne ja pehmeät tanniinit tekevät siitä tasapainoisen ja miellyttävän juotavan.

Tämä viini sopii erinomaisesti nautittavaksi sellaisenaan tai seuraksi kevyiden jälkiruokien kanssa. Sen makeus ja hedelmäinen luonne tekevät siitä täydellisen valinnan makeiden herkkujen, kuten suklaakakkujen tai tuoreiden marjojen kanssa. Viini on myös ihanteellinen valinta romanttisiin ja juhlaviin tilaisuuksiin, joissa sen eleganssi ja säväyttävä maku pääsevät oikeuksiinsa.

Brachetto d'Acqui Braida 2022 tulisi tarjoilla hieman viilennettynä, noin 10-12 asteen lämpötilassa. Tämä lämpötila korostaa viinin raikkautta ja hedelmäisyyttä parhaiten. Pienellä jäähtymisellä viini säilyttää myös tasapainoisen makeuden ja hapokkuuden.

Kokonaisuudessaan Brachetto d'Acqui Braida 2022 on elegantti ja herkullinen viini, joka tarjoaa unohtumattoman kokemuksen makunystyröille. Olipa kyseessä romanttinen illallinen, juhlatilaisuus tai rento hetki herkkujen äärellä, tämä viini täyttää kaikki odotuksesi ja jättää jälkeensä ihanan maistuvan muiston.

Täältä voit helposti tilata Brachetto d´Acqui Braida 2022 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.