Siirry pääsisältöön
Beaujolais Royal
Täältä voit helposti tilata Beaujolais Royal lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Beaujolais Royal

Ranska BourgogneBeaujolais Gamay Pullo 375 ml 13% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
25%
Humalahakuisuus
25%
Strävhet
75%
Hedelmähapot
Pakkaus Pullo
Rypälelajikkeet Gamay

Om Beaujolais Royal

Beaujolais Royal on hieno ranskalainen viini, joka tarjoaa ainutlaatuisen makuelämyksen. Tämä viini on peräisin Beaujolaisin alueelta, joka sijaitsee Ranskassa keskilännessä. Alue on tunnettu viininviljelystään ja Beaujolais Royal on yksi alueen ylpeydenaiheista.

Beaujolais Royalin maku on elegantti ja pehmeä. Se tarjoaa runsaita hedelmäisiä vivahteita, kuten vadelmaa ja kirsikkaa. Tämä viini on hyvin tasapainoinen ja sen hapokkuus tekee siitä helposti juotavan. Beaujolais Royalin pehmeät tanniinit ja pitkä jälkimaku tekevät siitä täydellisen valinnan hienoon ruokailuhetkeen.

Tämän viinin vahva puoli on sen herkullinen tuoksu. Beaujolais Royalin tuoksussa voi aistia marjojen ja kukkien vivahteita, mikä tekee siitä houkuttelevan ja hienostuneen.

Beaujolais Royal sopii erinomaisesti monenlaisille ruokalajeille. Se täydentää hienosti esimerkiksi vaaleaa lihaa, kypsytettyä juustoa tai pienten metsäeläinten kuten kanin tai peltopyyn lihaa. Sen raikas ja hedelmäinen maku tasapainottaa täydellisesti ruoan rikkaita makuja.

Jotta voit nauttia Beaujolais Royalin täydestä mausta, sitä kannattaa tarjoilla oikeassa lämpötilassa. Suosittelemme tarjoilemaan viiniä hieman viilennettynä, noin 14-16 asteen lämpötilassa. Tämä auttaa korostamaan sen hedelmäisiä ja raikkaita piirteitä.

Kaiken kaikkiaan Beaujolais Royal on ihastuttava viini, joka tarjoaa laadukkaan ja elegantin juomatunnelman. Sen alkuperä, herkullinen maku ja hienostunut tuoksu tekevät siitä täydellisen valinnan erityisiin hetkiin ja hienoille ruokailuille.

Täältä voit helposti tilata Beaujolais Royal lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.