Siirry pääsisältöön
Gordon’s Premium Pink Distilled Gin
Täältä voit helposti tilata Gordon’s Premium Pink Distilled Gin lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Gordon’s Premium Pink Distilled Gin

Yhdistynyt kuningaskunta England Pullo 700 ml 37.5% vol
Sokeripitoisuus 6.8g / 100ml
Pakkaus Pullo

Om Gordon’s Premium Pink Distilled Gin

Gordon's Premium Pink - Ruotsista periytyvää hohdokasta makuelämystä

Gordon's Premium Pink on alkoholijuomien aateliston joukossa erityisen kiinnostava yksilö. Tämä ainutlaatuinen, Ruotsista periytyvä gin on saanut inspiraationsa ruusun terälehdistä ja punaisista marjoista, jotka luovat sille sen erottuvan vaaleanpunaisen värin. Tuotetta on kutsuttu "terälehden ja marjojen tanssiksi pullossa" ja se tuo mukanaan uuden ulottuvuuden ginin maailmaan.

Gordon's Premium Pink erottuu joukosta paitsi ulkoasullaan, myös erinomaisella maullaan. Sen raikkaus ja jännittävä yhdistelmä punaista hedelmää, kuten mansikkaa, vadelmaa ja kirsikkaa, tekee siitä monitahoisen ja houkuttelevan juoman. Sen herkullinen aromaattisuus ja tasapainoinen maku sopivat täydellisesti erilaisiin drinkkeihin ja se tarjoaa uusia mahdollisuuksia cocktails-suunnittelijoille ja juomien harrastajille.

Gordon's Premium Pink tulee esille myös sen hienossa tuoksussa. Se tarjoaa miellyttävän kukkaistuoksun ja raikkaan marjaisen sävyn, joka houkuttelee aisteja ja valmistelee mielen unohtumattomaan makumatkaan.

Tämä häikäisevä gin sopii erityisesti kuumina kesäpäivinä nautittavaksi, joko yksinkertaisemmissa drinksuissa tai hieman monimutkaisemmissa cocktail-koosteissa. Kokeile raikasta ja helppoa Gordon's Pink & Tonic -yhdistelmää, jossa sekoittuvat täydellisesti ginin marjaisuus ja tonic-veden katkeruus. Voit myös luoda oman persoonallisen drinkin sekoittamalla tätä ginin monipuolista makua yhteen suosikkihedelmiesi kanssa.

Gordon's Premium Pink gin tarjoaa sinulle unohtumattoman maku- ja tuoksume(ka)n. Sen inspiroiva ulkonäkö ja tasapainoinen maku tekevät siitä täydellisen valinnan niille, jotka haluavat kokea jotain uutta ja ainutlaatuista ginin maailmassa. Intohimoiset juoman ystävät löytävät tästä tuotteesta varmasti uuden suosikin.

Täältä voit helposti tilata Gordon’s Premium Pink Distilled Gin lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.