Siirry pääsisältöön
Alpha California
Täältä voit helposti tilata Alpha California lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Alpha California

YHDYSVALLAT Kalifornien BarberaMalbecMourvèdreTempranillo Laatikko 3000 ml 13% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
58%
Humalahakuisuus
50%
Strävhet
75%
Hedelmähapot
Sokeripitoisuus 0.9g / 100ml
Pakkaus Laatikko
Rypälelajikkeet Barbera, Malbec, Mourvèdre, Tempranillo

Om Alpha California

Alpha California on hienostunut viinibrändi, jonka alkuperä löytyy Kaliforniasta, Yhdysvalloista. Nämä viinit ovat kotoisin Kalifornian aurinkoisilta viiniviljelmiltä, jossa vehreä maaperä ja optimaaliset ilmasto-olosuhteet luovat täydellisen ympäristön viinien viljelylle.

Alpha California -viineissä maistuu ja tuoksuu tämä ainutlaatuinen kalifornialainen henki. Viinit ovat täynnä vivahteita ja moniulotteisuutta, tarjoten makuelämyksiä joka suupalalla. Maussa sekoittuvat luonnon makeus, tuoreet hedelmät ja lempeä hapokkuus, luoden harmonisen tasapainon jokaiselle viinilajikkeelle.

Viinien monimuotoiset maut soveltuvat täydellisesti yhdistettäväksi erilaisille ruokalajeille. Alpha California -valikoimasta löydät viinejä, jotka sopivat täydellisesti seuraksi vaalealle lihalle, meren antimille, kasvisruoille ja juustoille. Jokainen viini tukee ruokalajin omia makuja täydellisellä tavalla, luoden herkullisen kokonaisuuden.

Monen vuosikymmenen aikana Alpha California on oppinut tuntemaan viinien optimaalisen tarjoilulämpötilan. Tämä tarkkaan harkittu tieto takaa, että jokainen pullo tarjoaa parhaimman mahdollisen makukokemuksen. Oikea tarjoilulämpötila voi korostaa viinin aromeja ja pehmentää sen rakennetta, luoden täydellisen tasapainon juoman ja ruoan välille.

Alpha California -viinit tarjoavat ainutlaatuisen matkan Kalifornian viiniviljelmille. Niiden herkullinen maku, houkutteleva tuoksu ja monipuolinen yhdisteltävyys tekevät niistä erinomaisen valinnan jokaiseen tilaisuuteen. Oletpa sitten nauttimassa niitä ystävien kanssa illallisella tai rentoutumassa omassa kotona, nämä viinit vievät sinut hetkeksi kauas Kalifornian auringon alle.

Täältä voit helposti tilata Alpha California lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.