Siirry pääsisältöön
Zinfandel 24K
Täältä voit helposti tilata Zinfandel 24K lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Zinfandel 24K

Italia Apulien Zinfandel Laatikko 3000 ml 14.5% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
66%
Humalahakuisuus
66%
Strävhet
75%
Hedelmähapot
Sokeripitoisuus 1.2g / 100ml
Pakkaus Laatikko
Rypälelajikkeet Zinfandel

Om Zinfandel 24K

Zinfandel 24K on laadukas ja ylellinen viini, joka tarjoaa ainutlaatuisen makuelämyksen. Tämä viini on peräisin hienoista rypäleistä, jotka on huolellisesti kypsytetty täydelliseen kypsymisasteeseen. Sen alkuperä on mysteeri, mutta sen ainutlaatuinen maku ja aromi puhuvat puolestaan.

Zinfandel 24K:ssa on runsas ja täyteläinen maku, joka miellyttää vaativimpiakin viinin ystäviä. Sen tanniinit ovat pehmeät ja tasapainoiset, luoden viiniin silkkaa nautintoa. Tämän viinin hienostunut makumaailma tarjoaa ainutlaatuisia sävyjä ja syvyyttä, joka jää mieleen pitkäksi aikaa.

Tämän viinin tuoksu on houkutteleva ja moniulotteinen. Siinä voi havaita muun muassa tummia marjoja, kypsää luumua ja hienovaraisia mausteita. Tämä aromikas yhdistelmä kutsuu viinin ystäväksi syventymään sen makumaailmaan ja nauttimaan sen monipuolisista vivahteista.

Zinfandel 24K on loistava kumppani monenlaisille ruoille. Sen täyteläinen maku ja runsaat tanniinit tekevät siitä erinomaisen valinnan erityisesti liharuokien ja juustojen kaveriksi. Kokeile sitä esimerkiksi grillatun pihvin, mureiden karitsapalmikoiden tai voimakkaiden juustojen kanssa. Tämä viini korostaa ruokien makuja ja luo tasapainoisen kokonaisuuden.

Suosittelemme tarjoamaan Zinfandel 24K:tä lämpötilassa 16-18 astetta. Tällöin viini pääsee oikeuksiinsa ja sen aromit pääsevät täyteen potentiaaliinsa. Muista antaa viinille hieman aikaa ilmetä ja avautua ennen sen nauttimista.

Zinfandel 24K on viini, joka tarjoaa sinulle unohtumattoman kokemuksen. Se yhdistää ylellisyyden ja laadun hienostuneeksi ja nautinnolliseksi paketiksi. Tämä on juoma, joka täydentää erityisiä hetkiä ja tekee niistä ikimuistoisia.

Täältä voit helposti tilata Zinfandel 24K lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.