Siirry pääsisältöön
West Cork Irish Whiskey Black Cask
Täältä voit helposti tilata West Cork Irish Whiskey Black Cask lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

West Cork Irish Whiskey Black Cask

Irlanti Pullo 700 ml 40% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
8%
Pakkaus Pullo

Om West Cork Irish Whiskey Black Cask

West Cork Irish Whiskey Black Cask on laadukas ja ainutlaatuinen irlantilainen viski, joka on saanut inspirointia perinteisestä Irlannin viskivalmistuksesta. Tämä erityinen viski on kypsytetty tammitynnyreissä, jotka ovat saaneet tummemman sävyn erityisen hiilen polttoprosessin ansiosta.

West Cork Irish Whiskey Black Caskin alkuperä juontaa juurensa Irlannin länsirannikolle, joka tunnetaan maailmanlaajuisesti rikkaista makuistaan ja perinteistään. Tämän viskin valmistuksessa on pyritty vaalimaan ja kunnioittamaan näitä perinteitä luoden samalla modernin twistin.

West Cork Irish Whiskey Black Cask tarjoaa herkullisen ja moniulotteisen maun. Sen täyteläinen ja makeahko maku yhdistyy tasapainoisesti tammitynnyrien tuomaan mausteisuuteen ja vaniljan sävyihin. Jokainen siemaus tarjoaa miellyttävän nautinnon, joka jättää jäljen pitkän jälkimakuun.

Whiskeyn tuoksussa voi aistia pehmeän vaniljan aromin sekä tammen sävytteitä. Tummanruskea väri kutsuu viskiä maistamaan ja tutkimaan sen ainutlaatuista luonnetta.

West Cork Irish Whiskey Black Cask on loistava valinta nautittavaksi sellaisenaan tai sekoitettuna. Sen moniulotteinen maku sopii erinomaisesti niin klassisiin viskikokteileihin kuin viskietiketillisiinkin drinkkeihin. Viski voi myös toimia täydellisenä kumppanina erilaisten liharuokien ja suklaisten jälkiruokien kanssa.

Parhaimman makunautinnon saavuttamiseksi suosittelemme nauttimaan West Cork Irish Whiskey Black Caskia huoneenlämpöisenä tai jäiden kanssa tarjoiltuna. Näin pääset täysin uppoutumaan sen herkulliseen ja monipuoliseen makuun.

West Cork Irish Whiskey Black Cask on ihanteellinen valinta kaikille viskin ystäville, jotka arvostavat laadukasta ja perinteitä kunnioittavaa irlantilaista käsityötä. Sen ainutlaatuinen luonne ja herkullinen maku tekevät siitä erottuvan viskin, joka ansaitsee paikkansa jokaisen viskiharrastajan hyllyllä.

Täältä voit helposti tilata West Cork Irish Whiskey Black Cask lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.