Siirry pääsisältöön
Urban Peers Crisp Peach
Täältä voit helposti tilata Urban Peers Crisp Peach lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Urban Peers Crisp Peach

Ruotsi Purkki 330 ml 4.5% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
42%
Makeus
42%
Humalahakuisuus
66%
Hedelmähapot
Sokeripitoisuus 7g / 100ml
Pakkaus Purkki

Om Urban Peers Crisp Peach

Urban Peers Crisp Peach on raikas ja herkullinen juoma, joka on täydellinen valinta kaupunkielämään. Tämä juoma on valmistettu parhaista Tanskan persikoista, ja sen raikas, kypsä maku täyttää jokaisen kulauksen tunnun kotimaisista hedelmistä. Urban Peers Crisp Peach tarjoaa täydellisen tasapainon makeutta ja hapokkuutta, mikä tekee siitä täydellisen valinnan niille, jotka etsivät virkistävää juomaa.

Persikoiden makea ja mehukas aromi täyttää huoneen, kun avaat Urban Peers Crisp Peach -pullon. Voit aistia herkullisen persikkahedelmän tuoksun jokaisessa henkäyksessäsi. Tämä houkutteleva tuoksu houkuttelee sinut nauttimaan tästä herkullisesta juomasta milloin tahansa.

Urban Peers Crisp Peach ei ole vain ihanteellinen nautittavaksi sellaisenaan, vaan se sopii myös täydellisesti erilaisten ruokien seuraksi. Voit nauttia sitä tuoreiden salaattien, grillattujen juustojen tai kevyiden kalaruokien kanssa. Sen raikas makuprofiili täydentää ruokaa ja tarjoaa täydellisen makuelämyksen.

Tämä herkullinen juoma tulisi tarjoilla viilennettynä, noin 8-10 asteessa, jotta sen maku ja aromaattiset ominaisuudet pääsevät täydellisesti esiin. Kylmä palvelulämpötila varmistaa, että Urban Peers Crisp Peach on viilentävä ja raikas juoma, joka sopii täydellisesti kuumiin kesäpäiviin tai piristämään talvipakkasilla.

Urban Peers Crisp Peach on täydellinen valinta kaikille kaupunkielämästä nauttiville. Sen raikas maku, houkutteleva tuoksu ja monipuolinen käyttö soveltuvat täydellisesti jokaiseen tilanteeseen. Nauti tästä herkullisesta persikkajuomasta yksinään tai yhdistä se suosikkiruokiisi ja nauti täydellisestä makuelämyksestä.

Täältä voit helposti tilata Urban Peers Crisp Peach lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.