Siirry pääsisältöön
Domaine Lalande Réserve Merlot 2021
Täältä voit helposti tilata Domaine Lalande Réserve Merlot 2021 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Domaine Lalande Réserve Merlot 2021

Ranska VdP d'OcLanguedoc-Roussillon Merlot Pullo 750 ml 13% vol 2021
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
58%
Humalahakuisuus
58%
Strävhet
75%
Hedelmähapot
Sokeripitoisuus 0.6g / 100ml
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2021
Rypälelajikkeet Merlot

Om Domaine Lalande Réserve Merlot 2021

Domaine Lalande Rëserve Merlot 2021 on ranskalainen huippuluokan viini, joka tarjoaa upean ja monipuolisen kokemuksen niin viinin ystäville kuin aloittelijoillekin. Tämä hienostunut viini on valmistettu Merlot-rypäleiden laadukkaasta sadosta, ja sen valmistuksessa on tarkkaan kunnioitettu perinteitä ja luonnon lahjoittamia ominaisuuksia.

Maistellessasi Domaine Lalande Rëserve Merlot'ta, koet runsaan ja houkuttelevan maun, jossa on hienostuneita metsämarjan ja kypsien luumujen vivahteita. Viinin miellyttävä ja tasapainoinen hapokkuus luo tyylikkään taustan sen pehmeille tanniineille. Tämä suussa sulava yhdistelmä tekee viinistä erinomaisen valinnan nautittavaksi sellaisenaan tai seuraksi eri liharuokien, juustojen tai pääruokien kanssa.

Domaine Lalande Rëserve Merlot tarjoaa myös upean tuoksukokemuksen. Sen aromikas bukeetti tuo esiin punaisten marjojen runsautta ja herkullisia maustearomeita, kuten vaniljaa ja maustepippuria. Tämä tuoksumaailma houkuttelee sinut syventymään viinin monimuotoisuuteen ja herkullisuuteen.

Viininulostuloltaan on syvä punainen väri, joka kiehtoo jokaisen silmää. Se kertoo viinin laadusta, ja sen rikas värikkyys tulee esiin ruokapöydässä herättäessä nautintosi.

Domaine Lalande Rëserve Merlot'ta tulee nauttia 16-18 asteen lämpötilassa, jotta sen maut ja aromit pääsevät oikeuksiinsa. Se on täydellinen valinta illalliskutsuille, rentoihin hetkiin ystävien kanssa tai nautittavaksi rauhallisesti omaan tahtiin nautinnollisen lukuhetken tai musiikin seurassa. Tällainen viini on aina oikea valinta vakuuttaaksesi vieraasi maunlahjoistasi.

Kokonaisuudessaan Domaine Lalande Rëserve Merlot 2021 tarjoaa viehättävän viinikokemuksen, joka jättää kestoOon vaikutuksen. Tämä huippuluokan viini loistaa hienostuneisuudellaan ja monipuolisuudellaan, ja se sopii täydellisesti todellisen viinin ystävän kokoelmassa.

Täältä voit helposti tilata Domaine Lalande Réserve Merlot 2021 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.