Siirry pääsisältöön
Lysholm Linie Aquavit
Täältä voit helposti tilata Lysholm Linie Aquavit lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Lysholm Linie Aquavit

Norja Pullo 700 ml 41.5% vol
Pakkaus Pullo

Om Lysholm Linie Aquavit

Lysholm Linie Aquavit on perinteikäs ja arvostettu akvaviittibrändi, joka on tullut tunnetuksi ainutlaatuisesta valmistusmenetelmästään ja herkullisesta mausta. Pohjoismainen perinne ja tietyt raaka-aineet tekevät tästä juomasta todellisen herkun kaikille akvaviitista pitäville.

Lysholm Linie Aquavit valmistetaan perinteisillä menetelmillä Norjassa, ja sen tuotantomatkalla on tärkeä ja mielenkiintoinen rooli: tynnyrinkypsytyksessä. Tämän akvaviitin ainutlaatuinen maku syntyy sen kypsymisestä vuosia laivassa, joka purjehtii maapallon ympäri. Tällainen prosessi antaa sille erityisen mausteisen ja hienostuneen vivahteen, jota on vaikea löytää muista akvaviiteista.

Lysholm Linie Aquavitin maussa on voimakas anis- ja kumina-luonne, joka tekee siitä täydellisen juoman pohjoismaiseen ruokapöytään. Sen rikas ja monimutkainen maku herättää makunystyrät ja tarjoaa herkullisen tasapainon eri mausteiden välillä. Sen tanniininen jälkimaku jättää pitkään kestäviä vaikutelmia, mikä tekee siitä täydellisen valinnan niille, jotka arvostavat kypsien ja täyteläisten makujen nauttimista.

Lysholm Linie Aquavitin tuoksu on myös kiehtova ja houkutteleva. Siinä voi aistia aniksen, kuminan ja mausteiden pienen kirjon. Se antaa vihjeen siitä, miltä tämä ainutlaatuinen akvaviitti maistuu ja luo miellyttävän kokemuksen ennen ensimmäistä hörppäystä.

Lysholm Linie Aquavit sopii täydellisesti nautittavaksi erilaisten pohjoismaisten ruokien, kuten graavilohen, hapansilakan tai lihapullien kanssa. Sen mausteisuus ja syvä maku täydentävät näiden ruokien ominaisuuksia ja tuovat esiin niiden parhaat puolet. Suosittelemme tarjoilemaan sitä viilennettynä 8-10 asteeseen, jotta sen maku ja aromit pääsevät täyteen loistoonsa.

Lysholm Linie Aquavit on todellinen herkku, joka edustaa pohjoismaista perinnettä ja käsitöitä. Sen ainutlaatuinen valmistusmenetelmä ja mausteinen maku tekevät siitä täydellisen valinnan niille, jotka arvostavat tinkimätöntä laatua ja autenttista pohjoismaista makuelämystä.

Täältä voit helposti tilata Lysholm Linie Aquavit lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.