Siirry pääsisältöön
Lisa 1503 White organic
Täältä voit helposti tilata Lisa 1503 White organic lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Lisa 1503 White organic

Italia CatarrattoChardonnay Pullo 1000 ml 13% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
17%
Makeus
42%
Humalahakuisuus
75%
Hedelmähapot
Sokeripitoisuus 0.8g / 100ml
Pakkaus Pullo
Rypälelajikkeet Catarratto, Chardonnay

Om Lisa 1503 White organic

Lisa 1503 White Organic on korkealaatuinen viini, joka noussee ylpeänä esiin sekä alkuperänsä että ainutlaatuisen makunsa puolesta. Tämä viini on valmistettu ekologisesti viljellyistä rypäleistä, mikä takaa sen puhtauden ja luonnonmukaisuuden. Lisa 1503 White Organic on peräisin parhailta viininviljelyalueilta, missä aurinko paistaa lempeästi ja maaperä on optimaalinen. Tässä viinissä voit maistaa suoraan luonnon sydämestä kumpuavaa ainutlaatuista makua.

Lisa 1503 White Organic vie sinut rypäleiden vaarilta suoraan viinilasin äärelle. Sille on tunnusomaista raikas ja hedelmäinen maku, joka sulattaa makunystyräsi ja jättää jälkeensä miellyttävän ja pitkän jälkimaun. Sen huumaava tuoksu tuo mieleesi kukkaniityn kevätaamuna ja saa sinut haihtumaan hetkeksi arjen kiireistä.

Tämä viini on monipuolinen ja sopii täydellisesti erilaisten ruokien seuraksi. Sen raikkaus ja hapokkuus korostavat merenelävien ja vaaleiden liharuokien makua, kun taas sen täyteläisyys ja tasapaino sopivat täydellisesti kypsyneiden juustojen ja kermaisten kastikkeiden pariksi. Lisa 1503 White Organic on monikäyttöinen viini, joka rikastuttaa ja täydentää ruokakokemustasi.

Tämän viinin optimaalinen tarjoilulämpötila on noin 10-12 astetta. Tällä lämpötilalla viini pääsee oikeuksiinsa ja sen aromit täyttyvät lasiin. Tarjoile Lisa 1503 White Organic juhlallisissa illallisissa tai rentouttavissa illanvietoissa ystävien kanssa. Se on taattu hitti ja jättää jokaisen vierailusi mieleenpainuvaksi.

Lisa 1503 White Organic on juhlan arvoinen viini, joka lupaa tarjota unohtumattoman makuelämyksen. Se on valinta kuin valinta, kun haluat maistaa parasta luonnosta tarjottavaa.

Täältä voit helposti tilata Lisa 1503 White organic lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.