Siirry pääsisältöön
Bee You California White 2021
Täältä voit helposti tilata Bee You California White 2021 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Bee You California White 2021

YHDYSVALLAT Kalifornien ChardonnayGewürztraminerGrüner veltlinerMarsannePinot grigio Pullo 750 ml 13% vol 2021
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
17%
Makeus
42%
Humalahakuisuus
75%
Hedelmähapot
Sokeripitoisuus 0.7g / 100ml
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2021
Rypälelajikkeet Chardonnay, Gewürztraminer, Grüner veltliner, Marsanne, Pinot grigio

Om Bee You California White 2021

Bee You California White 2021 on luonteikas ja raikas valkoviini, joka tuo palan Kalifornian aurinkoa suoraan lasiisi. Tämä ainutlaatuinen viini on valmistettu erityisen huolellisesti valikoiduista rypäleistä ja se on täydellinen valinta niille, jotka haluavat kokea herkullisen ja tasapainoisen makuelämyksen.

Bee You California White 2021: n alkuperä on juuri se, mikä tekee siitä niin erityisen. Viini on peräisin Kalifornian laaksojen suotuisalta maaperältä, jossa aurinko paistaa lämpimänä ja viiniköynnökset voivat kukoistaa parhaalla mahdollisella tavalla. Tämä ympäristö vaikuttaa suoraan viinin laatuun ja antaa sille ainutlaatuisen ominaislaadun.

Kun maistat Bee You California White 2021: ää, huomaat sen raikkauden ja hienostuneisuuden. Viinissä on miellyttävä ja hedelmäinen maku, joka sisältää vivahteita sitrushedelmistä ja trooppisista hedelmistä. Sen tasapainoinen hapokkuus saa maun tuntumaan täyteläiseltä ja antaa sille pitkän jälkimaun.

Bee You California White 2021: n moniulotteinen tuoksu on kuin kävelisit trooppisessa paratiisissa - siinä on raikkaita sitrushedelmiä, mehukkaita persikoita ja kukkien huumaavaa tuoksua. Tämä hienostunut ja houkutteleva tuoksu tekee viinistä todellisen nautinnon sekä janoa sammuttaessa että ruoan kumppanina.

Tämä eloisa valkoviini sopii täydellisesti monenlaisiin ruokalajeihin ja tilanteisiin. Se on erinomainen valinta nautiskeluhetkiin kotona yksin tai ystävien kanssa. Bee You California White 2021: tä voi tarjoilla hyvin jäähdytettynä noin 8-10 asteen lämpötilassa. Se sopii erityisen hyvin vaaleille kaloille, äyriäisille, keväisille salaatteille ja kasvisruoille.

Tule ja nauti Bee You California White 2021 viinin maailmasta! Sen ainutlaatuiset ominaisuudet ja herkullinen makumaailma tekevät siitä täydellisen valinnan kaikille viinin ystäville, jotka haluavat kokea Kalifornian tunnelman omassa kotonaan.

Täältä voit helposti tilata Bee You California White 2021 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.