Siirry pääsisältöön
Pava Garnacha Tintorera 2021
Täältä voit helposti tilata Pava Garnacha Tintorera 2021 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Pava Garnacha Tintorera 2021

Espanja Kastilien-La ManchaAlmansa Garnacha tintoreraSyrah Pullo 750 ml 13.5% vol 2021
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
66%
Humalahakuisuus
58%
Strävhet
75%
Hedelmähapot
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2021
Rypälelajikkeet Garnacha tintorera, Syrah

Om Pava Garnacha Tintorera 2021

Pava Garnacha Tintorera 2021 on monipuolinen ja nautinnollinen punaviini, joka varmasti hurmaa kaikki viinin ystävät. Tämä viini tulee Espanjan Härkomst alueelta, joka tunnetaan laadukkaista ja herkullisista viineistään.

Pava Garnacha Tintorera 2021 vie sinut matkalle tuoksujen ja makujen maailmaan. Viinin intensiivinen ja houkutteleva tuoksu koostuu mustaherukan ja kypsien luumujen aromeista. Tämä herättää mielenkiinnon ja kutsuu sinut maistamaan viinin hienostuneita makuja.

Tämä punaviini tarjoaa täyteläisen ja mausteisen maun, jossa on dominanteja tumman kirsikan ja tumman suklaan vivahteita. Viinin tasapainoinen hapokkuus ja pehmeät tanniinit tekevät siitä erittäin miellyttävän ja hyvin juotavan.

Pava Garnacha Tintoreran voimakas ja täyteläinen luonne tekee siitä täydellisen kumppanin monelle eri ruokalajille. Se sopii erityisen hyvin punaisen lihan, riistan ja kypsien juustojen kanssa. Sen mausteinen ja täyteläinen maku täydentää näiden ruokien ominaisuuksia ja tarjoaa upean makuelämyksen.

Tämän upean punaviinin suositeltu tarjoilulämpötila on noin 16-18 astetta. Tämä lämpötila antaa viinille mahdollisuuden avautua ja paljastaa kaikki sen herkulliset ominaisuudet. Tarjoile Pava Garnacha Tintorera 2021 ystävien ja perheen kanssa, ja nauti tästä herkullisesta viinistä yhdessä hyvästä seurasta.

Pava Garnacha Tintorera 2021 yhdistää Espanjan intohimon viininvalmistukseen ja laadukkaiden raaka-aineiden käyttöön. Tämä on viini, joka varmasti jättää pysyvän vaikutuksen ja tarjoaa unohtumattomia hetkiä viinin ystäville.

Täältä voit helposti tilata Pava Garnacha Tintorera 2021 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.