Siirry pääsisältöön
Segredos de São Miguel Organic 2022
Täältä voit helposti tilata Segredos de São Miguel Organic 2022 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Segredos de São Miguel Organic 2022

Portugali AlentejoAlentejano Alicante bouschetAragonezSyrah Pullo 750 ml 13.5% vol 2022
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
58%
Humalahakuisuus
58%
Strävhet
75%
Hedelmähapot
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2022
Rypälelajikkeet Alicante bouschet, Aragonez, Syrah

Om Segredos de São Miguel Organic 2022

Segredos de São Miguel Organic 2022 on ainutlaatuinen viini, joka tarjoaa ainutlaatuisen matkan Portugaliin. Tämä vuoden 2022 kokoelma ylpeilee paitsi laadukkaista raaka-aineistaan, myös perinteisen valmistusprosessin noudattamisesta ja ekologisesta viljelystä.

Tämä viini on valmistettu huolella valituista rypäleistä, jotka ovat peräisin São Miguelin alueen viinitarhoilta. Alueen ainutlaatuinen ilmasto ja maaperä luovat täydelliset olosuhteet rypäleiden kasvulle ja antavat viinille ainutlaatuisen sävyn ja makuprofiilin.

Härkomst on yksi tämän viinin vahvuuksista. São Miguelin alueella on pitkä ja kunnioitettava viininvalmistuksen historia, ja tämä perintö välittyy jokaiseen pulloon. Saat tuntea itsesi osaksi Portugalin rikasta viiniperintöä jokaista siemausta ottaessasi.

Segredos de São Miguel Organic 2022 tarjoaa myös upean makuelämyksen. Viinin pehmeät ja kypsät tanniinit yhdistyvät täyteläiseen ja mehukkaaseen hedelmäisyyteen, joka tuo esiin kypsiä marjaisia ​​makuja. Tässä viinissä on myös hienovarainen mausteinen ja hieman pippurinen sävy, joka antaa sille upean tasapainon.

Viinin tuoksu on houkutteleva ja moniulotteinen. Se tarjoaa nuotteja kypsistä hedelmistä, kuten mustaherukoista ja luumuista, sekä maanläheisiä aromeja, kuten metsäsienia ja yrttejä. Tämä tuoksumaailma luo viinin ympärille miellyttävän ja houkuttelevan ilmapiirin.

Segredos de São Miguel Organic 2022 sopii täydellisesti nautittavaksi sellaisenaan tai seuraksi tasapainoiselle ja herkulliselle aterialle. Suosittelemme tarjoilemaan viiniä noin 16-18 asteessa, jotta sen maut ja aromit pääsevät täysin esiin.

Oli sitten kyseessä erityinen juhla tai rento illallinen ystävien kanssa, Segredos de São Miguel Organic 2022 tuo taatusti lisämakua ja ihastuttavan portugalilaisen tunnelman jokaiseen hetkeen. Astu Portugalin viinitarhojen maagiseen maailmaan ja anna tämän viinin viedä sinut ainutlaatuiselle matkalle.

Täältä voit helposti tilata Segredos de São Miguel Organic 2022 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.