Siirry pääsisältöön
Maison Sassy Cidre Organic
Täältä voit helposti tilata Maison Sassy Cidre Organic lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Maison Sassy Cidre Organic

Ranska Purkki 330 ml 4% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
33%
Makeus
50%
Humalahakuisuus
75%
Hedelmähapot
Sokeripitoisuus 4.7g / 100ml
Pakkaus Purkki

Om Maison Sassy Cidre Organic

Maison Sassy Cidre Organic on tyylikäs ja laadukas luomuomenasiideri, joka tarjoaa täydellisen makuelämyksen. Sen ainutlaatuinen alkuperä antaa sille mahtavan luonteen.

Maison Sassy Cidre Organic valmistetaan huolella valituista, korkealaatuisista luomuomenoista. Tuotannossa kunnioitetaan tiukkoja luomustandardeja, mikä takaa puhtaat ja herkulliset mausteet. Jokainen hörppy on täynnä aidon omenan raikkautta.

Tämän ciderin maku on ilahduttavan monimuotoinen. Sen intensiiviset omena-aromit täydentyvät hienostuneella hapon tasapainolla. Maison Sassy Cidre Organic tarjoaa raikkaan ja hedelmäisen maistelukokemuksen, joka sopii täydellisesti monenlaisiin tilaisuuksiin.

Tuoksultaan tämä cider on houkutteleva ja herkullinen. Sen raikas omenan tuoksu valloittaa aistit heti avaamisen jälkeen. Kutsuva aromi viittaa vahvasti ciderin korkeaan laatuun ja herättää mielihyvää ennen ensimmäistä maistelua.

Maison Sassy Cidre Organic on erinomainen valinta ruokapöytään. Sen pirteä ja eloisa maku tekee siitä täydellisen kumppanin monille ruoka-aineille. Se toimii erinomaisesti salaattien, kalaruokien ja juustojen kanssa. Ciderin hapokkuus ja raikkaus tuovat ruoan maut täydellisesti esiin.

Oikea tarjoilulämpötila on tärkeä juomaelämyksen kannalta. Maison Sassy Cidre Organic tulisi nauttia viileänä, noin 8-10 asteen lämpötilassa. Näin sen raikkaus ja maut pääsevät oikeuksiinsa ja tarjoavat täydellisen virkistyksen.

Kaiken kaikkiaan Maison Sassy Cidre Organic on loistava valinta kaikille cider-ystäville. Sen ekologisuus, raikkaat maut ja hienostunut luonne tekevät siitä yhden markkinoiden parhaista vaihtoehdoista. Nauti tästä eleganteista luomucideristä ja anna sen viedä sinut makumatkalle nautintojen maailmaan.

Täältä voit helposti tilata Maison Sassy Cidre Organic lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.