Siirry pääsisältöön
Domaine Lalande Sauvignon Blanc 2022
Täältä voit helposti tilata Domaine Lalande Sauvignon Blanc 2022 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Domaine Lalande Sauvignon Blanc 2022

Ranska VdP d'OcLanguedoc-Roussillon Sauvignon blanc Pullo 750 ml 12% vol 2022
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
8%
Makeus
33%
Humalahakuisuus
83%
Hedelmähapot
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2022
Rypälelajikkeet Sauvignon blanc

Om Domaine Lalande Sauvignon Blanc 2022

Domaine Lalande Sauvignon Blanc 2022 on herkullinen valinta kaikille valkoviinin ystäville. Tämä erinomainen viini tarjoaa raikasta ja eloisaa makua sekä hienostunutta aromia, joka hurmaa aistisi jokaisella siemauksella.

Tämän laadukkaan vuosikertaviinin alkuperä on tunnettu ja arvostettu. Domaine Lalande on pitkään ollut tunnettu laadukkaasta viinintuotannostaan, ja tämä Sauvignon Blanc ei ole poikkeus. Viinin rypäleet on huolellisesti valittu ja viljelty Lalanden alueella, joka on tunnettu viinitarhoistaan ja optimaalisista kasvuolosuhteistaan.

Tämän viinin raikas ja elegantti maku täydentää täydellisesti sen monipuolisen aromin. Voit odottaa kiehtovaa sitruksen ja passionhedelmän yhdistelmää, joka herättää aistisi eloon. Viinissä on myös hienovarainen yrttinen sävy, joka antaa sille miellyttävän moniulotteisuuden.

Domaine Lalande Sauvignon Blanc 2022 sopii täydellisesti monenlaiseen ruokapöytään. Se on erinomainen kumppani kevyille kaloille, äyriäisille ja salaatille. Viinin raikkaus ja hapokkuus tasapainottavat hienosti ruoan makuja ja tekevät siitä täydellisen valinnan kevyille ja raikkaille ruokalajeille.

Kun tarjoat Domaine Lalande Sauvignon Blanc 2022 -viiniä, suosittelemme jäähdyttämään sitä hieman ennen tarjoilua. Viinin optimaalinen tarjoilulämpötila on noin 8-10 astetta celsiusta. Tällä tavoin viini säilyttää parhaan makunsa ja raikkauden, ja se tarjoilee sinulle unohtumattoman juomaelämyksen.

Tuore, eloisa ja moniulotteinen - Domaine Lalande Sauvignon Blanc 2022 on täydellinen valinta kaikille, jotka haluavat nauttia herkullisesta ja laadukkaasta valkoviinistä. Olitpa sitten rentoutumassa ystävien kanssa tai nauttimassa herkullista ruokaa, tämä viini tekee jokaisesta tilanteesta erityisen.

Täältä voit helposti tilata Domaine Lalande Sauvignon Blanc 2022 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.