Siirry pääsisältöön
Beefeater London Dry Gin
Täältä voit helposti tilata Beefeater London Dry Gin lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Beefeater London Dry Gin

Yhdistynyt kuningaskunta Pullo 700 ml 40% vol
Pakkaus Pullo

Om Beefeater London Dry Gin

Beefeater London Dry Gin on englantilainen perinteinen gini, jolla on pitkä historia ja perinteet taustallaan. Tämä gini valmistetaan huolellisesti valituista ainesosista ja se on tunnettu ainutlaatuisesta mausteprofiilistaan.

Beefeater London Dry Ginin syntyperä juontaa juurensa Lontoon sydämeen, jossa se valmistetaan edelleenkin samojen perinteiden mukaisesti. Tämä ginibrändi erottuu joukosta laadukkailla raaka-aineillaan ja tarkalla valmistusprosessillaan.

Maussa Beefeater London Dry Gin on moniulotteinen ja runsas. Sen klassiset maut yhdistyvät harmonisesti havupuisten ja sitruksen vivahteiden kanssa. Tämä tekee siitä täydellisen valinnan sekä klassisten cocktailien että modernien drinkkien valmistukseen.

Tuoksultaan Beefeater London Dry Gin on raikas ja sitruksinen, joka kutsuu sinut astumaan maailmaan täynnä Lontoon vilskettä ja historiaa. Sen hienovaraiset mausteiset sävyt nostavat mieleen kuvan perinteisistä lontoolaisista gini-puodeista.

Beefeater London Dry Gin sopii täydellisesti erilaisiin ruokapareihin. Voit nauttia sitä esimerkiksi mausteista ja voimakkaita makuja sisältävien ruokien, kuten Aasian keittiön tai grillattujen lihojen kanssa. Sen eleganssi ja monipuolisuus tarjoavat loputtomia mahdollisuuksia herkullisiin makukombinaatioihin.

Tämän ginin optimaalinen serveringstemperatur on noin 12-14 astetta. Tämä lämpötila tuo esiin sen mausteisen ja sitruksisen luonteen parhaalla mahdollisella tavalla.

Beefeater London Dry Gin on gini, joka vie sinut historiallisten ja perinteikkäiden makujen matkalle. Sen ainutlaatuinen luonne ja laadukkaat ainesosat tekevät siitä välttämättömän valinnan kaikille gini-harrastajille.

Täältä voit helposti tilata Beefeater London Dry Gin lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.