Siirry pääsisältöön
Veuve Clicquot Brut Gula Änkan
Täältä voit helposti tilata Veuve Clicquot Brut Gula Änkan lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Veuve Clicquot Brut Gula Änkan

Ranska Champagne ChardonnayPinot meunierPinot noir Pullo 750 ml 12% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
8%
Makeus
50%
Humalahakuisuus
83%
Hedelmähapot
Sokeripitoisuus 0.7g / 100ml
Pakkaus Pullo
Rypälelajikkeet Chardonnay, Pinot meunier, Pinot noir

Om Veuve Clicquot Brut Gula Änkan

Veuve Clicquot Brut Gula Änkan on ylpeästi esitelty samppanjamme, joka tulee suoraan Ranskan sydämestä. Tämä ylellinen samppanja tarjoaa unohtumattomia makuelämyksiä, joissa yhdistyy hienostunut maku, huumaava tuoksu ja tarkkaan valitut raaka-aineet.

Brut Gula Änkanin maku on täyteläinen ja raikas, jossa voi aistia persoonalliset sitrus- ja päärynän sävyt. Samppanjan tasapainoinen hapokkuus antaa sille upean viimeistelyn, joka kestää pitkään suussa. Tämä samppanja jättää jälkeensä pitkään kestävän ja miellyttävän jälkimaun, joka jää mieleen vielä pitkäksi aikaa.

Sen huumaava tuoksu kuljettaa sinut suoraan kukkaniittyjen keskelle, missä voit aistia häivähdyksen auringonpaistetta ja keväistä raikkautta. Samppanja Gula Änkan on valmistettu tarkoin valikoiduista rypäleistä, jotka antavat sille sen ainutlaatuisen ja hienostuneen maun.

Tätä samppanjaa voi nauttia sellaisenaan tai se sopii erinomaisesti monenlaisen ruoan seuraksi. Sen raikas ja hedelmäinen makuprofiili täydentää täydellisesti kala- ja äyriäisruokia sekä erilaisia juustoja. Tämä samppanja on myös mainio valinta sekä juhlavaan että rennompaan hetkeen, jolloin se nostaa tunnelman uudelle tasolle.

Suosittelemme nauttimaan Gula Änkan -samppanjaa jääkaappilämpöisenä, noin 8-10 asteen lämpötilassa, jolloin sen kaikki maut ja aromit pääsevät täysin oikeuksiinsa. Voit tarjoilla sitä viilentävässä samppanjajäähdyttimessä tai erityisessä samppanjalasissa, jotta sen kauniit kuplat ja elegantti väri näyttäytyvät parhaalla mahdollisella tavalla.

Veuve Clicquot Brut Gula Änkan on täydellinen valinta sinulle, joka haluat kokea samppanjan parhaimmat puolet: hienostuneen maun, miellyttävän tuoksun ja ainutlaatuisen elämyksen. Tämä samppanja täyttää kaikki odotuksesi ja tarjoaa unohtumattoman juhlahetken yksin tai yhdessä ystävien kanssa.

Täältä voit helposti tilata Veuve Clicquot Brut Gula Änkan lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.