Siirry pääsisältöön
AUSSIE Flamingo Blush Rosé
Täältä voit helposti tilata AUSSIE Flamingo Blush Rosé lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

AUSSIE Flamingo Blush Rosé

Australia Cabernet sauvignon Pahvipakkaus 1000 ml 12.5% vol
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
8%
Makeus
42%
Humalahakuisuus
75%
Hedelmähapot
Sokeripitoisuus 0.8g / 100ml
Pakkaus Pahvipakkaus
Rypälelajikkeet Cabernet sauvignon

Om AUSSIE Flamingo Blush Rosé

AUSSIE Flamingo Blush Rosé on raikas ja houkutteleva viinivalinta, joka saa sinut tuntemaan kuin olisit paratiisirannalla. Tämä viininviljelyssä Australiassa tuotettu roseeviini on täydellinen valinta niille, jotka haluavat piristää tunnelmaa ja nauttia herkullisista hetkistä ystävien kanssa.

Tämän herkullisen roseeviinin houkutteleva väri ja raikas maku ovat täydellinen yhdistelmä kesäiseen nautiskeluun. Sen heleä vaaleanpunainen väri hehkuu kuin auringonlasku ja kutsuu sinut kokeilemaan tätä hurmaavaa juomaa. Sen sileä ja kevyt rakenne hivelee makuhermoja, ja sen raikas hapokkuus antaa sille miellyttävän tasapainon.

AUSSIE Flamingo Blush Rosén hienovarainen ja houkutteleva tuoksu täyttää huoneen hedelmäisillä ja kukkaisilla vivahteilla. Kukkaiset tuoksut ja kypsät hedelmät luovat harmonisen ja kutsuvan ilmapiirin, joka saa sinut tuntemaan olosi rentoutuneeksi ja iloiseksi.

Tämä viini täydentää täydellisesti erilaisia ruokalajeja ja tekee ruokailuhetkistäsi ikimuistoisia. Sen raikas hapokkuus puhdistaa makuhermosi ja tekee siitä upean parin vaaleiden kala- ja äyriäisruokien kanssa. Lisäksi se sopii täydellisesti kevyemmille salaateille ja vaaleille juustoille, joiden kanssa sen hedelmäiset maut pääsevät oikeuksiinsa.

AUSSIE Flamingo Blush Rosé tulisi tarjoilla viilennettynä, noin 8-10 asteen lämpötilassa. Tämä varmistaa, että sen raikkaat maut ja pirteät aromit pääsevät täysin oikeuksiinsa. Sen kepeä ja houkutteleva tyyli sopii täydellisesti juhliin, illanistujaisiin tai rentoihin hetkiin ystävien kanssa.

Tule ja sukella AUSSIE Flamingo Blush Rosén maailmaan ja koe raikas ja herkullinen matka paratiisiin. Tämä roseeviini tarjoaa unohtumattoman makuelämyksen ja vie sinut hetkeksi pois arjen kiireistä. Nauti tästä hurmaavasta valinnasta ja jaa ilo ja nautinto ystäviesi kanssa!

Täältä voit helposti tilata AUSSIE Flamingo Blush Rosé lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.