Siirry pääsisältöön
Côtes-du-Rhône Reserve Rosé 2022
Täältä voit helposti tilata Côtes-du-Rhône Reserve Rosé 2022 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Côtes-du-Rhône Reserve Rosé 2022

Ranska RhonedalenCôtes du Rhône GrenacheSyrah Pullo 750 ml 12.5% vol 2022
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
8%
Makeus
33%
Humalahakuisuus
75%
Hedelmähapot
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2022
Rypälelajikkeet Grenache, Syrah

Om Côtes-du-Rhône Reserve Rosé 2022

Côtes-du-Rhône Reserve Rosé 2022 on laadukas roseviini, joka hurmaa kauniilla värillään ja monipuolisuudellaan. Tämä viini on peräisin Côtes-du-Rhônen alueelta, joka tunnetaan laadukkaista ja maistuvista viineistään. Vuoden 2022 Reserve Rosé tarjoaa herkullisen ja raikkaan makuelämyksen, joka sopii täydellisesti monenlaiseen ruokailuun.

Tämä roseviini on valmistettu huolellisesti valikoiduista viinirypäleistä, jotka tuovat siihen oman, ainutlaatuisen kolmannen maun. Sen hienostunut maku yhdistelee raikkaita hedelmäaromeja, kuten mansikkaa ja vadelmaa, sekä kevyttä mausteisuutta. Viinin tasapainoinen hapokkuus ja pehmeät tanniinit tekevät siitä erittäin nautittavan ja helposti lähestyttävän.

Côtes-du-Rhône Reserve Rosé 2022:n herkullinen tuoksu kutsuu sinut heti viinin maailmaan. Se tarjoaa runsaita ja suuntavia tuoksunuansseja, kuten kypsää marjaa ja kukkaisia sävyjä. Nämä aromit tekevät siitä miellyttävän ja houkuttelevan valinnan niille, jotka nauttivat raikkaista ja täyteläisistä hajuista.

Tämä viini on erinomainen valinta monenlaiseen ruokailuun. Sen raikas ja eloisa maku sopii täydellisesti kevyen kesäisen salaatin, grillatun kalan tai vaalean lihan seuraksi. Sitä voi myös nauttia sellaisenaan seurustelujuomana tai piknikillä hyvässä seurassa. Viinin suositeltu palvelulämpötila on noin 8-10 astetta, jotta sen aromit ja maut pääsevät täydellisesti esille.

Côtes-du-Rhône Reserve Rosé 2022 on loistava valinta kaikille, jotka etsivät raikasta ja eleganttia viiniä. Sen monipuolisuus ja laatu tekevät siitä täydellisen valinnan kaikenlaisiin tilanteisiin - aterian kanssa tai ilman. Osta pullo itsellesi tai jaa se ystäviesi kanssa, ja nauti tästä herkullisesta roseviinistä.

Täältä voit helposti tilata Côtes-du-Rhône Reserve Rosé 2022 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.