Siirry pääsisältöön
La Bastide Blanche  2020
Täältä voit helposti tilata La Bastide Blanche 2020 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

La Bastide Blanche 2020

Ranska ProvenceBandol CarignanCinsaultGrenacheMourvèdre Pullo 750 ml 14.5% vol 2020
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
75%
Humalahakuisuus
83%
Strävhet
83%
Hedelmähapot
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2020
Rypälelajikkeet Carignan, Cinsault, Grenache, Mourvèdre

Om La Bastide Blanche 2020

La Bastide Blanche 2020 on upea viini, joka kutsuu sinut nauttimaan elegantista ja tasapainoisesta makuelämyksestä. Tämän viinin hienostunut alkuperä, rikas maku, hurmaava tuoksu ja monipuolinen ruokapari tekevät siitä täydellisen valinnan kaikkiin juhliin ja erikoistilaisuuksiin.

La Bastide Blanche 2020 valmistetaan viinitilalla, joka sijaitsee Ranskan sunnuntaina Provencessa. Alueen ainutlaatuiset maaperät ja lämpimä ilmasto luovat täydelliset olosuhteet rypäleiden kypsyttämiseen. Näistä rypäleistä, jotka ovat peräisin huolella valituilta viinitarhoilta, syntyy viini, jolla on vivahteikas ja houkutteleva makuprofiili.

La Bastide Blanche 2020:n maussa on kokonainen spektri herkullisia makuja. Voit odottaa havaitsevasi mausteisuutta, marjaisuutta ja eleganttia hapokkuutta. Tämä tasapaino tekee viinistä erittäin miellyttävän juoda ja se jättää jälkimakuna raikkaan ja pitkäkestoisen tuntemuksen suussa.

Tuoksultaan La Bastide Blanche 2020 on houkutteleva ja hienostunut. Voit aistia sen rikkaat kerrokset punaista marjaa, kypsää hedelmää ja mausteita. Tuoksu herättää mielenkiinnon ja lupaa enemmän herkullisia yksityiskohtia maisteluelämyksen aikana.

Tämä upea viini sopii täydellisesti monipuoliselle ruokaparille. Sen harmoninen makuprofiili toimii hyvin niin liharuokien kuin vaaleiden kalaruokien kanssa. Voit nauttia sitä esimerkiksi savustetun lohen, grillatun naudanlihan tai paistetun kanan kanssa. Viinillä on myös tarpeeksi intensiteettiä selviytymään voimakkaasti maustetuista ruoista. Suosittelemme tarjoilemaan La Bastide Blanche 2020:n noin 16-18 asteen lämpötilassa, jotta sen kaikki maut ja aromit pääsevät täysin esiin.

La Bastide Blanche 2020 on viini, joka herättää kaikki aistisi ja ilahduttaa sekä ruokapöydässä että sosiaalisissa tilaisuuksissa. Sen upea alkuperä, hienostunut maku ja monipuolinen ruokapari tekevät siitä välttämättömän valinnan jokaiselle viiniharrastajalle.

Täältä voit helposti tilata La Bastide Blanche 2020 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.