Siirry pääsisältöön
Ernst Sauvignon Blanc Chardonnay 2021
Täältä voit helposti tilata Ernst Sauvignon Blanc Chardonnay 2021 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Ernst Sauvignon Blanc Chardonnay 2021

Ranska Pays d'OcLanguedoc-Roussillon ChardonnaySauvignon blanc Pullo 750 ml 12% vol 2021
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
8%
Makeus
42%
Humalahakuisuus
83%
Hedelmähapot
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2021
Rypälelajikkeet Chardonnay, Sauvignon blanc

Om Ernst Sauvignon Blanc Chardonnay 2021

Ernst Sauvignon Blanc Chardonnay 2021 on ranskalainen valkoviini, joka tarjoaa herkullisen yhdistelmän Sauvignon Blancin ja Chardonnayn rypäleiden parhaita piirteitä. Tämä ainutlaatuinen vuosikerta on suunniteltu tarjoamaan unohtumaton viinikokemus kaikille viinin ystäville.

Härkomst:

Ernst Sauvignon Blanc Chardonnay 2021 valmistetaan Rhônen laaksossa sijaitsevassa kuuluisassa viinialueella, joka tunnetaan maailmanluokan viinistään. Alueen terroir ja ilmasto tarjoavat ihanteelliset kasvuolosuhteet näille kahdelle rypälelajikkeelle. Viinin valmistuksessa käytetään vain parhaita rypäleitä, jotka on huolellisesti poimittu kypsimmässä tilassaan, jotta niiden ainutlaatuiset maut ja aromit säilyvät.

Smak och doft:

Ernst Sauvignon Blanc Chardonnay 2021 on raikas ja hedelmäinen valkoviini, jossa on elegantteja sitruunan ja persikan vivahteita. Sauvignon Blancin herkullinen happamuus täydentää täydellisesti Chardonnayn pehmeää ja täyteläistä makua. Viinissä on myös kevyt mausteisuus ja hienovarainen mineraalisuus, jotka antavat sille miellyttävän moniulotteisen luonteen. Sen kukkainen ja raikas tuoksu houkuttelee nauttimaan jokaisesta siemauksesta.

Mat och serveringstemperatur:

Ernst Sauvignon Blanc Chardonnay 2021 sopii erinomaisesti nautittavaksi sellaisenaan tai seuraksi kevyille kala- ja äyriäisruoille. Sen raikkaus ja tasapainoinen hapokkuus tekevät siitä myös oivan valinnan salaateille ja vaaleille pastaruoille. Suosittelemme tarjoilemaan tätä valkoviiniä viilennettynä noin 8-10 asteessa, jotta sen parhaat ominaisuudet pääsevät esiin.

Ernst Sauvignon Blanc Chardonnay 2021 on elegantti ja raikas viini, joka tarjoaa nautinnollisen makuelämyksen. Sen moniulotteiset maut ja aromit sopivat täydellisesti erilaisille ruokalajeille. Olipa kyse sitten rentouttavasta illallisesta ystävien kanssa tai herkullisesta makumatkasta, tämä ranskalainen valkoviini on varma valinta.

Täältä voit helposti tilata Ernst Sauvignon Blanc Chardonnay 2021 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.