Siirry pääsisältöön
Rawson’s Retreat Chardonnay 2020
Täältä voit helposti tilata Rawson’s Retreat Chardonnay 2020 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.

Rawson’s Retreat Chardonnay 2020

Australia South Eastern Australia Chardonnay Pullo 750 ml 9.5% vol 2020
Sopii hyvin yhteen
Aromiprofiili
25%
Makeus
33%
Humalahakuisuus
75%
Hedelmähapot
Sokeripitoisuus 1g / 100ml
Pakkaus Pullo
Vuosikerta 2020
Rypälelajikkeet Chardonnay

Om Rawson’s Retreat Chardonnay 2020

Rawson's Retreat Chardonnay 2020 on herkullinen valkoviini, joka tarjoaa tasapainoisen ja monipuolisen makuelämyksen. Tämä viini saa alkunsa laadukkaista rypäleistä ja sen valmistuksessa on noudatettu tinkimätöntä laatua.

Herkullinen chardonnay tarjoaa runsaita makuja, jotka ilmenevät erinomaisesti viinin tasapainoisessa ja harmonisessa luonteessa. Se tarjoaa raikkaita sitruksen ja vihreän omenan vivahteita, jotka sulautuvat täyteläisiin paahteisiin ja kermaisiin sävyihin. Tämän herkullisen yhdistelmän ansiosta chardonnay sopii erinomaisesti monenlaiseen ruokaan.

Viinin mausteinen ja hienostunut tuoksu avautuu ensimmäisestä lasista lähtien. Voit aistia aromeja, jotka muistuttavat trooppisia hedelmiä, keltaisia omenoita ja hienovaraisia tammitynnyrin vivahteita. Jokainen henkäys paljastaa uusia hienovaraisia ​​tuoksunvivahteita, mikä tekee tästä chardonnaystä unohtumattoman kokemuksen.

Rawson's Retreat Chardonnay 2020 sopii täydellisesti nautittavaksi erilaisten ruokien seurassa. Sen raikas ja hedelmäinen maku korostaa erinomaisesti grillattua kalaa tai äyriäisiä. Se sopii myös erinomaisesti kermaisten pastaruokien, kuten kana- tai katkarapupastan, kumppaniksi. Lisäksi voit nauttia tätä herkullista chardonnaytä yksinkertaisesti sellaisenaan tai seurana hienoille juustoille.

Chardonnayn optimaalinen tarjoilulämpötila on noin 10-12 astetta. Viini kannattaa tarjoilla hieman viilennettynä, jotta sen raikkaat maut ja tuoksut pääsevät täysin oikeuksiinsa.

Rawson's Retreat Chardonnay 2020 on varma valinta viininystäville, jotka haluavat nauttia herkullisesta ja monipuolisesta chardonnaysta. Sen laadukkaat ainesosat ja tarkkaan harkittu valmistusprosessi takaavat unohtumattoman makuelämyksen.

Täältä voit helposti tilata Rawson’s Retreat Chardonnay 2020 lähimpään Alko.
Kirjoita voimassa oleva sähköpostiosoite
Anna voimassa oleva matkapuhelinnumero
Du måste acceptera villkoren.
Siirry suoraan Alko.